Jaromír NOHAVICA - dva bratislavské koncerty (22.6.2018, 23.6.2018)

22.6.2018 o 20,00 Jaromír Nohavica + Janáčkova filharmónia  - NTC, Bratislava 
23.6.2018 o 20,00 Jaromír Nohavica, Robert Kusmierski/PL, Pavel Plánka - NTC, Bratislava
 

Prešli už dlhé tri roky od chvíle, kedy mali bratislavskí fanúšikovia ostravského hudobného barda Jaromíra Nohavicu možnosť  vidieť a počuť ho naživo. Vtedy si pre nich pripravil koncertnú mini šnúru a odohral v Bratislave celkom šesť beznádejne vypredaných koncertov. Každý z nich bol v inom priestore, každý z nich bol iný, jedinečný a nezabudnuteľný. A každý kto aspoň na jednom z týchto koncertov bol, by si zážitok živého koncertu tohto výnimočného pesničkára a skvelého rozprávača rád zopakoval.

Pre všetkých, ktorí patria k fanúšikom Jarka Nohavicu a máme konečne dobrú správu – v júni 2018 sa Jarek na bratislavské pódiá vráti a to hneď dvakrát.

Prvýkrát vystúpi 22.6.2018 v bratislavskom NTC (Aegon Arena) v slovenskej premiére  za sprievodu Janáčkovej filharmónie Ostrava pod taktovkou Marko Ivanovica. Na koncerte zaznejú v slovenskej premiére najväčšie Nohavicove hity v úprave pre spev, gitaru a symfonický orchester. Že pôjde o spojenie nanajvýš zaujímavé nielen po hudobnej stránke nie je treba dodávať. Určite nebude núdza o prekvapenia ani čo sa repertoáru týka, keďže príležitosť zahrať a zaspievať si so symfonickým orchestrom nie je častá. Nohavica tak vystúpil v Čechách niekoľkokrát, za všetky predstavenia spomeňme aspoň vypredanú pražskú O2 Arénu.

Na ďalší večer 23.6.2018 sa v rovnakom priestore teda  v NTC bude konať druhý, možno však povedať úplne iný koncert Jarka Nohavicu. Tentokrát jeho piesne budú znieť takpovediac v klasickej zostave – Jarka Nohavicu (gitara, spev) bude doprevádzať jeho dlhoročný súputník a spoluhráč Robert Kusmierski (akordeón, piano) a Pavel Plávka (bicie, perkusie).
Čo všetko a v akých verziách  na oboch koncertoch zaznie necháme na Jarka Nohavicu, určite to však budú jeho najväčšie hity, ale aj piesne z jeho nového albumu Poruba, ktorý vyšiel pred pár mesiacmi.


Vstupenky na koncert 22.6.2018 - Bratislava > Jaromír Nohavica + Janáčkova filharmónia

Vstupenky na koncert 23.6.2018 - Bratislava > Jaromír Nohavica, Robert Kusmierski/PL, Pavel Plánka

Top