STING - POKYNY USPORIADATEĽA

STING
26. JÚN 2018 (utorok)
BRATISLAVSKÝ HRAD – ZÁPADNÁ TERASA, BRATISLAVA

POKYNY USPORIADATEĽA
časový plán a vstupy


Areál Bratislavského hradu bude sprístupnený od 18.00 hod. cez Čestné nádvorie (socha Svätopluka) a Viedenskú bránu (hlavná brána, oproti budove NR SR).

Začiatok koncertu STING je plánovaný presne o 20.00 hod. Prosíme divákov o včasný príchod. Koncert je bez prestávky a orientačný koniec koncertu je o cca 22.00 hod.

doprava
POZOR! PREBIEHA REKONŠTRUKCIA NA ULICI PALISÁDY A Z TOHTO DÔVODU NEODPORÚČAME PRÍSŤ AUTOM – MÔŽE PRÍSŤ K VÝRAZNÉMU ZDRŽANIU!

Na plynulý príchod k areálu Bratislavského hradu odporúčame všetkým divákom:
- prísť peši – k Čestnému nádvoriu (horný vstup) cez Beblavého ulicu smerom k zámockým schodom alebo k Viedenskej bráne (dolný vstup) hore po Palisádoch/Zámockej ulici,
- využiť MHD – trolejbus č. 203, 207 a nočná linka č. N47 - zastávka Hrad (www.imhd.sk),
- taxi služby.

V prípade príchodu vlastným autom môžete využiť priľahlé parkovacie plochy v bočných uličkách alebo podzemné parkovisko nachádzajúce sa oproti hradu (IPP Park Hrad – pre 270 áut) a pod hradom (Hrad – pre 222 áut) . V prípade využitia podzemného parkoviska, rátajte pri odchode so zdržaním. Odporúčame sa po koncerte v areáli zdržať pri drinku a počkať pár minút na opadnutie náporu pri výjazde z garáže.



prvá pomoc
Prvá pomoc sa bude nachádzať pri vstupe do areálu.

zakázané predmety
Počas celého koncertu platí prísny zákaz fotografovania a filmovania! Platí prísny zákaz nosenia alkoholu, fliaš, sklenených predmetov, zbraní, kamier a fotoaparátov do priestorov Bratislavského hradu.

Ďakujeme za porozumenie a prajeme Vám príjemný kultúrny zážitok!

Top