THIRTY SECONDS TO MARS - POKYNY ORGANIZÁTORA

THIRTY SECONDS TO MARS – 31. 8. 2018 (piatok)
Zimný štadión O. Nepelu, Odbojárov 9, 831 04 Bratislava

Prosím, venujte pozornosť pokynom usporiadateľa:
 
ČASOVÝ PLÁN:
18.00 hod. otvorenie brán
19.15 hod. Strapo
20.00 hod. THIRTY SECONDS TO MARS 
22.00 hod. koniec
 
VSTUPY:
Do priestorov štadióna je vstup možný len s platnou vstupenkou a zdravotne hendikepovaní sa musia preukázať preukazom ZŤP. Vstup do sektorov A, B a na státie je cez výsuvné schody z ulice Odbojárov (z Nám. pri zimnom štadióne). Prístup pre zdravotne hendikepovaných je z ulice Odbojárov (z Nám. pri zimnom štadióne) a vstup je označený symbolom.
 
VIP BALÍČKY:
Registrácia zákazníkov, ktorí si zakúpili VIP balíčky, bude prebiehať od 16:00 do 16:30 pri stolíku VIP CHECK-IN (pri predajni Ticketportal – Námestie pri zimnom štadióne), odkiaľ budú následne navigovaní do haly.  
 
PARKOVANIE:
Parkovacie miesta sa nachádzajú priamo v podzemnej garáži Zimného štadióna O. Nepelu. Odporúčame využiť mestskú hromadnú dopravu, taxi služby, prípadne neďaleké parkovisko AEGON Arény a priľahlé uličky.
 
FOTO A VIDEO:
Počas predstavenia platí prísny zákaz fotografovania a filmovania! Použitie bleskov počas predstavenia, je veľmi nebezpečné a ohrozuje bezpečnosť umelcov počas vystúpenia. V prípade porušenia zákazu, bude návštevník vyvedený z priestorov haly! 
 
BEZPEČNOSTNÉ OPATRENIA:
Pre návštevníkov platí prísny zákaz vnášania alkoholu, jedla, omamných látok, fliaš a iných sklenených predmetov, zbraní, kamier, fotoaparátov a predmetov ohrozujúcich bezpečnosť ostatných návštevníkov do priestorov Zimného štadiónu O. Nepelu. 

ŠATŇA nie je k dispozícii.
 
PRVÁ POMOC sa bude nachádzať v hale na ploche pod sektorom A10.
 
Ďakujeme za porozumenie a prajeme príjemný hudobný zážitok!

Top