ALEXANDROVCI - Žilina

Vážení diváci,

ďakujeme, že ste si zakúpili vstupenku na vystúpenie Alexandrovci v Žiline, a že ste sa podujatia aj zúčastnili. Radi by sme Vám touto cestou vysvetlili vzniknuté komplikácie počas predstavenia, za ktoré sa zároveň ospravedlňujeme.

Turné Alexandrovci na Slovensku 2019 sme pripravovali viac ako dva roky. Hneď po potvrdení turné a dátumov koncertov na Slovensku sme začali pripravovať miesta vystúpení. Začiatkom roka 2018 sme spustili predaj vstupeniek v 12 slovenských mestách na zarezervovaných miestach vystúpení. V prípade žilinského koncertu to bol Zimný štadión.

Koncom februára 2019, teda necelý rok po začatí predaja, bola pridelená dotácia vybraným zimným štadiónom na Slovensku na rekonštrukciu, ktorá sa môže realizovať iba v čase, kedy na štadiónoch neprebieha hokejová sezóna. V prípade koncertov v Trenčíne a v Žiline to pre nás ako organizátorov znamenalo, že bude nutné koncert zrušiť alebo premiestniť na iné miesto. V oboch prípadoch sme zvolili premiestnenie koncertu.

V prípade koncertu v Žiline sme nevedeli nájsť adekvátny uzatvorený priestor v blízkom dosahu, kde by bolo možné umiestniť všetkých divákov, ktorí mali v tom čase už  zakúpené vstupenky. Aj z tohto dôvodu sme radi, že nám svoje priestory uvoľnil futbalový štadión MŠK Žilina, ktorému sa aj touto cestou chceme veľmi pekne poďakovať.

Zároveň s presunom na otvorený priestor sme, rovnako ako Vy, mali obavu, či bude koncertu priať aj počasie. Keď sme zistili, že hrozí počas predstavenia dážď, rozhodli sme sa presunúť pódium do stredu ihriska a všetkých divákov, vrátane sedenia na ploche, umiestniť na tribúne, pričom sme sa v maximálnej možnej miere snažili zachovať výhľad a miesto usadenia podľa vstupeniek, ktoré ste mali zakúpené. Vaše zdravie a komfort sú pre nás maximálnou prioritou, preto sme zvýšili počet pracovníkov, ktorí Vás navigovali v jednotlivých sektoroch. Ďakujeme Vám, že ste s nami spolupracovali a tieto presuny sa uskutočnili bez väčších komplikácií.

Rozumieme Vám, že vzniknutá situácia Vám spôsobila diskomfort a poznačila zážitok z vystúpenia a osrpavedlňujeme sa. Radi by sme Vám túto situáciu kompenzovali nad rámec Všeobecných obchodných pomienok a umožnili Vám zažiť ďalší koncert Alexandrovcov ešte v rámci tohto turné. Vaša vstupenka na koncert Alexandrovci na Slovensku 2019 v Žiline je platnou vstupenkou aj na jeden z nasledovných koncertov: v Martine (29.5.2019, Amfiteáter Martin), vo Východnej (4.6.2019, Amfiteáter Východná), v Banskej Bystrici (7.6.2019, Amfiteáter Banská Bystrica) a v Nitre (8.6.2019, Amfiteáter Nitra). Budeme radi, ak ju využijete.

Ďakujeme za porozumenie

Top