ZMENA - MEJDAN ROKU – HELENA VONDRÁČKOVÁ A MICHAL DAVID - 13.12.2011

17.11.2011 18:23

Mejdan roku sa presúva na Zimný štadión Ondreja Nepelu

Očakávaný decembrový koncert českého hitmakera Michala Davida a hudobnej legendy Heleny Vondráčkovej čaká pozitívna zmena. Z pôvodne plánovaných bratislavských Pasienkov sa vďaka obrovskému záujmu fanúšikov presúva do väčších priestorov len 400 metrov od pôvodného miesta. Mejdan roku tak privíta Zimný štadión Ondreja Nepelu.

Dátum a čas koncertu zostávajú nezmenené, Michal David s Helenou Vondráčkovou sa predstavia bratislavskému publiku 13. decembra o 19.00.

Zakúpené vstupenky na Pasienky zostávajú v platnosti aj na Zimný štadión Ondreja Nepelu. O náladu pred koncertom sa postará Igor Kmeťo.

Vstupenky Voľné sedenie na tribúne platia do sektorov označených na mapke ako voľné sedenie tribúna s tým, že každý návštevník bude mať svoje miesto na pohodlnej stoličke. Modrá a červená vip tribúna bola presunutá do sektorov A10 a A4. Výhľady zo sektorov sú nezmenené, naopak pohodlie a dostupnosť sa zvýšili.


Pôvodné vstupenky zostávajú aj naďalej v platnosti. Klientom, ktorým nebude vyhovovať zmena miesta konania môžu vrátiť vstupenky na tom predajnom mieste, kde boli zakúpené. Klienti, ktorí si vstupenku zakúpili prostredníctvom internetu, môžu vstupenku vrátiť LEN na centrále Ticketportal na Radlinského ulici č. 6 v Bratislave alebo poslať žiadosť o vrátenie penazí spolu so vstupenkami poštou na adresu Ticketportal, Radlinského 6 (po 1.8.2012 z dôvodu presťahovania na Radlinského 27), 811 07 Bratislava. Žiadosť o vrátenie vstupného je možné do 13.12.2011

Top