TIESTO ONLY OPEN AIR

TIESTO ONLY OPEN AIR
29.6.2012 - PHAROS PARK BRATISLAVA

Ak sa povie kvalitný trance, tak sa jednoznačne myslí DJ Tiesto. Pre všetkých milovníkov luxusnej elektronickej hudby máme skvelý tip ako začať tohtoročné leto. V piatok 29.6.2012 sa uskutoční akcia leta, prvý open air pre Slovensko, Rakúsko a Maďarsko pod názvom Only Open Air. Headlinerom bude obľúbený svetoznámy DJ Tiesto, ktorý opäť priletí na Slovensko potešiť svoju početnú trancovú základňu. Túto hudobnú nádheru si budete môcť užiť v Pharos Parku, ktorý bude verejnosti sprístupnený už od 16tej hodiny. Určite skvelou porciou nadupaných trackov prekvapia návštevníkov aj DJ-i: rokmi mladí, ale skúsenosťami vybavení Hardwell (NL), Nicky Romero (NL) a Barnes and Heatcliff (AT), bohém Arty (UA) a miláčik publika - profesionál medzi elitou elektronickej hudby - DJ Sterbinsky (HU).
Jeden music bonbónik lepší ako druhý, letný večer, kedy sa končí škola a začína leto, mega tanečný maratón pod šírim nebom, vitaj leto 2012!

DJ Tiesto (43), v origináli Tijst Verswest, robí rodnému Holandsku dobré meno. Tri roky po sebe sa mohol pýšiť titulom "Najlepší dj sveta" (podľa Dj Magazine v ankete Top 100 Dj´s za roky 2002, 2003, 2004). Rok 2004 bol jeho dôležitým kariérnym mílnikom, patrili mu i úvodné hudobné ceremónie na olympíjských hrách v Aténach. Hudbe sa venuje skoro 30 rokov, ako teenager hrával na večierkoch pre mládež, neskôr sa vďaka svojej cieľavedomosti vypracoval na známejšiu "persónu" v miesnej hudobnej komunite, takže mohol hrávať aj v lepších kluboch v Holansku. Najradšej remixoval speváčku Madonnu. Podľa Tiesta z Madonninej hudby priam sála tanečnosť a o tú v trance music ide. V roku 1997 dj Tiesto s kamošom Arnym Binkem založil renomovaný label Black Hole Records. Istý čas tvoril hudobný pár s Ferrym Corstenom vo formácii Gouryella. Už 12 rokov pôsobí sólo. Časy kedy padal viac dole ako stúpal hore sú už nadobro preč. Jeho tour date sú pestré, lieta medzi svetadielmi krížom krážom a krajín, kde ešte nehral je už veľmi málo. Tajomstvom statusu "busy" je okrem pozitívnej energie, ktorú vyžaruje v prvom rade emotívny trance a schopnosť vygradovať atmosféru či už v klube alebo vo vypredanej aréne na maximum.

Viac info/More informations:
www.celebration.sk alebo www.pharospark.sk

Vstupenky na TIESTO ONLY OPEN AIR v predaji

Top