TIESTO ONLY OPEN AIR

TIESTO ONLY OPEN AIR

Dátum a miesto konania/Date and place of event:
29.6.2012 od 16:00 do 4:00 hod., PHAROS PARK - Bratislava
Vstup pre peších aj autá bude z Ivánskej cesty od letiska.
VSTUP OD 18 ROKOV.
Cena/Price:
standing 19 Eur - cena sa bude zvyšovať!
VIP SILVER - 119 Eur
VIP GOLD - 149 Eur
VIP SILVER a GOLDv limitovanom počte 200 ks.
VIP SILVER a GOLD - tribúny s vynikajúcim výhľadom a cateringom - alko, nealko nápoje. All inclusive počas celého koncertu v neobmedzenom množstve vrátane extra prístupu.

Popis/Description:
Ak sa povie kvalitný trance, tak sa jednoznačne myslí DJ Tiesto. Pre všetkých milovníkov luxusnej elektronickej hudby máme skvelý tip ako začať tohtoročné leto. V piatok 29.6.2012 sa uskutoční akcia leta, prvý open air pre Slovensko, Rakúsko a Maďarsko. Headlinerom bude obľúbený svetoznámy DJ Tiesto, ktorý opäť priletí na Slovensko potešiť svoju početnú trancovú základňu. Túto hudobnú nádheru si budete môcť užiť v Pharos Parku, ktorý bude verejnosti sprístupnený už od 16tej hodiny. Určite skvelou porciou nadupaných trackov prekvapia návštevníkov aj DJ-i: rokmi mladí, ale skúsenosťami vybavení Hardwell (NL), Nicky Romero (NL) a Barnes and Heatcliff (AT), bohém Arty (UA) a miláčik publika - profesionál medzi elitou elektronickej hudby - DJ Sterbinsky (HU).
Jeden music bonbónik lepší ako druhý, letný večer, kedy sa končí škola a začína leto, mega tanečný maratón pod šírim nebom, vitaj leto 2012!

Viac info/More informations:
www.celebration.sk, www.pharospark.sk

VSTUPENKY V PREDAJI

Top