LMFAO

Dátum/Date: 14.8. 2012 od 19:00hod.
Miesto konania/Place of event: Incheba Open Air, Bratislava

Popis/Description:

Jedna z najžiadanejších popových skupín - LMFAO - zahrá 14. augusta 2012 v Bratislave. Areálom Incheba Open Air v polovici augusta zaznejú hity ako Party Rock Anthem, Sexy and I know it či Sorry for Party rocking!

Kalifornské duo čaká slovenská premiéra potom, čo nedávno úspešne vypredali svoje koncerty v susednej Viedni i Prahe. Bratislava sa môže tešiť na veľkolepú koncertnú šou s viac ako tridsiatimi tanečníkmi a hudobníkmi. Pódium bude plné svetelných vizuálnych efektov, rôznych rekvizít a chýbať nebudú ani vtipné scénky. LMFAO sa preslávilo najmä megahitom Party Rock Anthem. S pesničkou sa spája aj originálny tanec „shuffling“, ktorý si vo svete podmanil milióny fanúšikov. Aktuálne rádiami otriasajú hity Sexy and  i know it a ironicky ospravedlňujúci Sorry for party rocking.
Kapelu LMFAO tvorí dvojica Redfoo (vlastným menom Stefan Kendal Gordy) a jeho synovec Sky Blue (Skyler Austen Gordy). Vznikli v roku 2006 v Los Angeles, kde si veľmi rýchlo podmanili prvých fanúšikov svojej filozofie Party Rock. Už prvý singel I'm in Miami, Bitch sa dostal do prvej stovky rebríčkov v USA i Kanade. V roku 2010 si dvojicu pozval na hosťovanie do skladby Gettin' over you sám David Guetta a o úspechu LMFAO bolo rozhodnuté. Množstvo rádiových hitov korunovaných vypredanými koncertami po celom svete je zárukou nezabudnuteľného zážitku. Nominácia cien Grammy v kategórii najlepší tanečný / elektronický album len zavŕšila ich úspešné ťaženie.
Už dnes niet pochýb o tom, že párty roka na Slovensku si nenechajú ujsť tisíce fanúšikov. Skupina LMFAO vystúpi v Bratislave 14. augusta.

Vstupenky na podujatie LMFAO už v predaji!

Top