Truck Aréna 2012 - predstavuje hudobnú časť!

D.I.L.A.N. Truck aréna predstavuje hudobnú časť!


PIEŠŤANY - 15. až 16. 06. 20102; určite veľkým lákadlom pre návštevníkov D.I.L.A.N. Truck arény bude vystúpenie slovenských a českých obľúbených hudobných skupín, ktorých slová piesní návštevníci podujatia dobre poznajú.

D.I.L.A.N. Truck aréna je okrem množstva ťahačov a súťaží známa kvalitným hudobným programom. K tomu určite prispejú aj hudobné skupinky, a preto sa budeme veľmi tešiť na slová piesní, ktoré zaznejú priamo z úst členov týchto kapiel. Návštevníci podujatia sú zvyknutí na dobrý hudobný program s vystúpeniami hudobných skupín a interpretov na jednom mieste – v autocampe Lodenica v Piešťanoch. D.I.L.A.N. Truck aréna bude plná hudobných skupín a účinkujúcich, ktorí určite potešia uši všetkých návštevníkov. A preto prinášame mená účinkujúcich z hudobnej časti:

Ktorý návštevník by sa netešil na známy BUKASOVÝ MASÍV a jeho speváka Imra Dugoviča? V piatkovom hudobnom programe ešte vystúpia kapelky z okolia Piešťan a to: Slniečko, Neznámi, Vrbovskí víťazi, Karpatské chrbáty a Black Diamond. Celé podujatie v sobotu rozospieva a pobaví určite známy showman IVAN MLÁDEK. K hlavným ťahákom bude určite patriť obľúbená tohtoročná zlatá slávica TINA, ktorá zaspieva spolu s EGOM. Tešiť sa môžete tiež na niekoľkonásobnú slovenskú slávicu ZUZANU SMATANOVÚ!

To všetko, a samozrejme ešte omnoho viac, napríklad vaša obľúbená súťaž o Miss mokré tričko alebo polnočné prekvapenie pre pánov na vás čaká na už 12. ročníku D.I.L.A.N. Truck arény v piatkovom a sobotňajšom hudobnom programe. Takže Truck aréna: dva dni na krídlach zábavy, to musíš zažiť!!!

Viac info!

Vstupenky na podujatie Truck Aréna 2012!

Top