GLORIA GAYNOR

GLORIA GAYNOR
Dátum:
27.10.2012
Miesto konania: Incheba Expo Aréna Bratislava
Čas: 19:00 hod.

Cena:
A sektor: 73,- €
B sektor: 73,- €
C sektor: 63,- €
D sektor: 63,- €
F3 sektor: 49,-€

Popis:
Na Slovensku ju jej fanúšikovia môžu privítať 27. októbra 2012 o 19. hodine v Incheba Expo Aréne v Bratislave. Gloria Gaynor pricestuje do Bratislavy aj so svojimi hudobníkmi.

I will survive, Can't take my eyes off of you, I am what I am, Never can say goodbye, to je len zlomok hitov, ktorými sa speváčka amerického pôvodu Gloria Gaynor preslávila v celom svete a získala množstvo prestížnych ocenení.

Gloria Gaynor je držiteľkou mnohých ocenení s rekordným počtom predaných albumov. Niekoľkokrát sa držala na prvých miestach hudobných hitparád nielen v USA, ale aj v celom svete.

Gloria pôvodne v roku 1960 začínala v kapele Soul Satisfiers. Jej prvý skutočný úspech sa dostavil v roku 1975 s albumom Never can say goodbye. Táto megaúspešná skladba ju hneď nominovala do kategórie "disco umelcov".

V roku 1978 sa dostala na prvú priečku mnohých svetových hudobných hitparád kvôli hitu "I will survive". V roku 1980 bol tento hit ocenený prestížnym ocenením "Grammy Award" za najlepšiu disco nahrávku. Mimochodom, tento hit zaspievala Gloria Gaynor v roku 2001 aj na veľkolepom koncerte k 30. výročiu kariéry Michaela Jacksona a vyslúžila si obrovský potlesk.

V roku 1984 vydala album s názvom "I am Gloria Gaynor", kde sa nachádzala aj pieseň "I am what I am". Skladba sa stala okamžite hitom a rezonovala v mnohých svetových hitparádach. Navyše, práve hit "I am what I am" z nej urobil ikonu všetkých gayov.

Vstupenky na GLORIA GAYNOR

Top