NIL & Mind the Gap

Dátum/Date: 5.5.2012, 20:30hod.
Miesto konania/Place of event: Randal Club, Karpatská 2, Bratislava

Popis/Description:
Jednu z najzaujímavejších českých kapiel NIL tvoria traja vyhratí muzikanti na čele s neskrotnou éterickou divožienkou Hankou Kosnovskou.
Formácia vedená  jednou z najkvalitnejších českých speváčok, ktorá je vďaka svojmu energickému expresívnemu prejavu schopná strhnúť a uchvátiť fanúšikov sa po troch rokoch vracia do Bratislavy.
5. mája vystúpi spolu s kapelou Mind the Gap/SK/ v Randal Clube.
Kapela Nil existuje už od roku 2002. Od svojho vzniku kapela odohrala viac ako tri stovky koncertov (vrátane festivalových vystúpení na Rock For People, Colours of Ostrava, Masters Of Rock, Trutnov Open Air a mnohých ďalších). V roku 2005 preskakovala Čechomoru na ich medzinárodnom turné a v minulom roku kapele Marty Jandovej Die Happy v susednom Česku. Behom svojej existencie NIL koncertoval i za hranicami ČR a to konkrétne v Poľsku, Nemecku, Taliansku a Holandsku. V roku 2007 im vyšiel debutový album „The River Spring“.

Talentovaná rocková štvorica nahrala minulý rok už v poradí druhý album s názvom „Dirty“ pod producentským dohľadom Ecsona Waldese v Studiu Biotech. Anglicky spievané melodické rockové pesničky sa opierajú o výbornú zohratosť kapely a uhrančivý prejav a vokál. Skladby sa stali aranžérsky prepracovanejšie a vďaka obrovskej energii Hanky Kosnovskej sa dravo zakusujú do poslucháčov.

Vstupenkyna podujatie NIL & Mind the Gap už v predaji!

Top