ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA

ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA
TRIBUTE TO – koncert na Devíne 

Dátum: 18.8.2012, 18:00h
Miesto predstavenia: Hrad  DEVÍN, Bratislava
         
Electric Light Orchestra prichádza toto leto na Slovensko! ELO je jedna z najviac výnimočných, dlhoročných kapiel na rockovej scéne. Prihliadnuc na fakt, že Electric Light Orcherstra predalo viac ako 50 miliónov platní na svete, má neodmysliteľné hity, ktoré zasiahli niekoľko generácií. ELO patrí k elite kapiel, bez ktorej by hudobná a rocková scéna nebola taká ako ju poznáme dnes.

Na podujatí už štvrtého ročníka Tribute to – koncert na Devíne, vystúpi Electric Light Orchestra v pôvodnom zložení s ich lídrom Jeffrey Lynnom. Skupina pochádzajúca z Anglického Birminghamu je známa aj pod skratkou ELO. Preslávila sa svojou tvorbou moderných rockových a popových piesní s nádychom klasiky. Pôsobila hlavne v čase Beatles a bola to ich veľká konkurencia. Tento nádych sa im podarilo získať najmä použitím klasiky použitím zvuku čela, huslí, lesného rohu, či iných dychových nástrojov. Skupinu preslávili najmä hity ako „Don't Bring Me Down“, „Last train to London“, či „Evil Woman“.

Nenechajte si ujsť tento nezabudnuteľný koncert v magickom prostredí hradu Devín a touto rockovou legendou - Electric Light Orchestra v Bratislave!

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA

Top