RIVER MUSIC

Marián Varga – IN VIVO
Dátum:
15.6.2012 od 18:00h
 
Na úvodnom koncerte River Music vystúpi legenda česko – slovenskej hudobnej scény Marián VARGA na ktorom predstaví svoje samostatné kompozície, ktoré vznikali počas jeho celej nevšednej tvorby. Spojenie jeho hudby a plavby po Dunaji sľubuje nevšedný zážitok.    

Temo & The Bubble Bumm! Beermaster´s Boosters!!
Dátum: 29.6.2012 od 18:00

Partia bratislavských muzikantov, ktorí začiatkom 90-tych rokov ako prví prišli s hraním Rock & Rollovej klasiky od čias Chucka Berryho cez obdobia sixties a seventies, až po výrazné metalové skupiny.
Temo & The Bubble Bumm! Beermaster´s Boosters!! je zoskupenie muzikantov, ktorí majú svoje vlastné skupiny a projekty a popri tom si radi zahrajú Rock & Roll od podlahy a ako býva dobrým zvykom, na ich vystúpeniach nechýbajú ani známi hudobní hostia.
V súčasnosti skupina pôsobí v zložení Braňo „Temo“ Černák (spev, gitara), Peci Uherčík (gitara, spev), Dušan Tvorík (basgitara, spev) a Ďuro Černý (bicie).

Instrumental Magic Electric Cello Music skupiny ART
Dátum: 13.7. 2012 od 18:00

Jedna z najvýraznejších hudobných skupín súčastného progressive rocku, originálna inštrumentálna kapela ART v zložení Slavo Repaský violončelo, Pavel Vandy Prokop - bicie, Kristián Kadlečík - bassgitara, Ivan Jelenčič - klávesy predstaví na River Music výber toho najlepšieho z aktuálneho CD Astral Sleep a nové skladby z pripravovaného nového CD.

Jazz Birthday párty - Oskar Rózsa, Martin Valihora a priatelia
Dátum:
27.7.2012 od 18:00h

Oskar Rózsa, Martin Valihora, Eugen Vizváry
– mená ktoré fanúšikom nielen jazzu ale kvalitnej hudby všeobecne netreba predstavovať. V prvej časti sa predstavia v spoločnom projekte RetroACT Experience, ktorý je postavený na groove s prvkami acid jazzu, funku a soulu. Druhá časť je postavená na niekoľkých spoločných kompozíciách, ktoré budú obohatené happeningovou atmosférou narodeninových osláv niektorých účastníkov tejto plavby.

Power of Cover – Heavy Rock
Dátum: 17.8.2012 od 18:00h

Zoskupenie Power of Cover je zložená z hudobníkov rôznych bratislavských známych kapiel a na River Music sa predstaví v zložení spev - Maťo Maček, basa – Steve, bicie – Melon, gitara - Patrik Kudla, gitara –Ščava. V jej repertoári sú cover verzie najúspešnejších heavymetalových a hardrockových kapiel 80- tych rokov.

Oskar Rózsa Partnership Unlimited
Dátum:
7.9.2012 od 18:00h 

Unikátny projekt Oskar Rózsa Partnership Unlimited vznikol ako prirodzené pokračovanie prvého dielu projektu uvedeného v rámci Bratislavských jazzových dní v roku 2009. Kapela, ktorú tvoria najvýraznejšie osobnosti progresívnej slovenskej a českej jazzovej scény, interpretuje pôvodné kompozície hudobného skladateľa, producenta a multiinštrumentalistu Oskara Rózsu a ostatných členov zoskupenia, snažiac sa o fúziu moderného jazzu s vplyvmi world music, neopomínajúc však ani odkazy k
tradičnej hudbe, či už vážnej alebo jazzovej.

River Blues- krst CD vydaný Slovenskou bluesovou spoločnosťou
Dátum:
21.9. 2012 od 18:00h 

Na poslednej lodi v rámci River Music bude prezentovaná hudba, ktorá je neoddeliteľne spojená s riekou – blues. Na krste CD sa počas celej plavby predstavia skupiny:
Milan Konfráter Blues Band, Ján “Ponka” Duban, D Blues Band, Tomáš “Bobek” Bobrovniczký feat. Miloš Železňák a Petra Börnerová, Sojka a Jašter u Doktora Band.
Krstným otcom a zároveň krstnou mamou bude známa speváčka Silvia Josifoská.

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie RIVER MUSIC

Top