THE HUMAN BODY EXHIBITION

THE HUMAN BODY EXHIBITION
Už čoskoro v predaji!!!

Na Slovensko prichádza úplne prvýkrát!

24.08. – 25.11.2012 Výstavisko Incheba Expo Bratislava, Pavilón D2

Výstava THE HUMAN BODY triumfálne obišla celý svet a doslova nadchla milióny návštevníkov.


Výstava THE HUMAN BODY pozýva návštevníkov na detailnú cestu po ľudskom tele cez kostrový systém, svalstvo, reprodukčné orgány, dýchacie orgány, krvný obeh a ďalšie časti ľudského tela.  Exponáty výstavy sú v rôznych pozíciách, aby priblížili návštevníkom, čo sa deje v ich tele pri pohybe, športe i odpočinku. Revolučná metóda polymerovej konzervácie, takzvanej  plastinácie, pri ktorej je tekutina v ľudskom tkanive nahradená silikónom, je týmom odborníkov neustále zdokonaľovaná, exponáty sú preto ešte detailnejšie a názornejšie.

"Počas storočí lekári skúmali vnútorné usporiadanie ľudského tela pri operáciách a pitvách chorých a mŕtvych ľudí. Teraz je toto poznanie sprístupnené všetkým. Výstava je tou najmodernejšou učebnicou ľudskej anatómie na svete " hovoria tvorcovia exponátov výstavy THE HUMAN BODY.

Výstava navyše na svojich exponátoch názorne ukazuje poškodenie ľudského tela následkom civilizačných chorôb a zlej životosprávy. Návštevníci uvidia napr. zdravé pľúca vedľa sčernalých pľúc fajčiara, tepny zasiahnuté arterosklerózou, zhubné aj nezhubné nádory a veľa iných chorobných zmien. Tieto skutočné a pre mnohých šokujúce príklady sú oveľa silnejším podnetom k zamysleniu sa nad svojim prístupom k životu, než akýkoľvek text, alebo obrázky v učebniciach. Každý návštevník výstavy sa teda nie len detailne zoznámi s ľudským telom a jeho funkčnými mechanizmami, ale pochopí taktiež jeho zraniteľnosť a nutnosť sa o neho dobre a zodpovedne starať.

Priamo v priestoroch výstavy bude neustále k dispozícii niekoľko študentov medicíny, ktorí návštevníkom odpovedia na ich dotazy. Jednotlivé exponáty majú taktiež veľmi podrobné popisy.

Vstupenky na výstavu sa predávajú na presne určený čas.

Prevádzková doba:
Nedeľa - Štvrtok 09:00 - 19:00 hod.
Piatok - Sobota 09:00 - 21:00 hod.

Čas určuje začiatok 30 minútového vstupu. Dĺžka návštevy nezávisí od okamžiku vstupu, dĺžka vstupu je obmedzená len prevádzkovou dobou výstavy. Vstup na výstavu len do 30 minút od dátumu a hodiny uvedených na vstupenke.

Ceny vstupeniek:
Pondelok - Piatok
Dospelí: 14 €
Študenti/Seniori: 10 €
Dieťa (6-15 rokov): 9 €
Rodinná vstupenka: 31 €
(2+ 1,2,3)
ZTP: 9 €

Ceny vstupeniek:
Sobota - Nedeľa

Dospelí: 16 €
Študenti/Seniori: 14 €
Dieťa (6-15 rokov): 10 €
Rodinná vstupenka: 36 €
(2+ 1,2,3)
ZTP: 10 €

 

Top