Detail info
Close

The Denver Young Artists Orchestra

The Denver Young Artists Orchestra

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia


The Denver Young Artists Orchestra v Bratislave
(Ján Juráš, Ars ante portas, o. z., 0905 716 851; www.juras.sk)

Koncert The Denver Young Artists Orchestra (Denverský orchester mladých umelcov) sa uskutoční v sobotu 8. júna 2019 o 19.00 hod. vo Veľkom koncertnom štúdiu Slovenského rozhlasu.
Program:
Johannes Brahms (7. máj 1833 – 3. apríl 1897): Akademická slávnostná predohra
Jacques Ibert (15. august 1890 – 5. február 1962): Divertissement pre orchester
Dmitrij Šostakovič (25. september 1906 – 9. august 1975):  Symfónia č. 1

Vstupné na koncert je 5 €, resp. 3 € pre seniorov nad 62 rokov, mládež do 18 rokov a ZŤP.
Predaj vstupeniek v sieti predajní a www.ticketportal.sk

Koncert organizuje občianske združenie Ars ante portas v spolupráci s agentúrou The Prague Concert Co. a je súčasťou tradičného cyklu letných benefičných koncertov. v rámci festivalu Kultúrne leto a Hradné slávnosti 2019 organizátora Bratislavské kultúrne a informačné stredisko.
Ďalšie koncerty:
Nedeľa, 23. jún 2019 New England Conservatory
Piatok, 2. august 2019 London School Symphony Orchestra

Koncert bude súčasťou podporných koncertov 17. ročníka kampane Na kolesách proti rakovine.
Počas koncertu je možné podporiť zbierku Nadácie Výskum Rakoviny (zaregistrovaná na MV SR) na podporu vedecko-výskumných projektov.
Partneri koncertu: Asociácia športu pre všetkých, časopis in.ba, teraz.sk.
Charitatívny partner: Nadácia Výskum Rakoviny

Denverský orchester mladých umelcov (Denver Young Artists Orchestra – DYAO, Colorado, USA), založený v roku 1977, je jedným z popredných mládežníckych orchestrov v krajine, inšpiruje a vzdeláva mladých hudobníkov prostredníctvom veľkých hudobných diel a ponúka cenné kultúrne príležitosti komunite. Umelecký projekt obsahuje tri orchestre a komorné zoskupenia s viac ako 300 študentmi vo veku od siedmich do dvadsiatich troch rokov z viac ako 100 škôl v Colorade. Členovia orchestrov absolvujú vysoké školy a univerzity v celej krajine, vrátane Brown University, Eastman School of Music, Harvardskej univerzity, Juilliard School, Stanfordskej univerzity a Yale University. Viacerí absolventi DYAO sú dnes členmi špičkových profesionálnych orchestrov.

Wes Kenney je hudobným riaditeľom a dirigentom orchestra od roku 2013. Pod jeho vedením v uplynulej sezóne orchester získal dve významné ceny: the Mayor’s Award for Excellence in the Arts (Cena primatora Denveru za excelentnosť v umení) a The American Prize for performance of American music (Americká cena za uvádzanie americkej hudby).



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top