Detail info
Close

Koncert filmovej hudby.

Koncert filmovej hudby.

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

PROGRAM KONCERTU

Gottfried Huppertz // Metropolis // I. Prelude: Metropolis Theme

Richard Strauss // Also Sprach Zarathustra // 2001: Space Odyssey

David Arnold // Stargate // Suite

Vladimír Šimůnek // Mafia: The City of Lost Heaven // Main Title

Ramin Djawadi // Game of Thrones // Main Theme

MelodicPony // My Little Pony: Friendship Is Magic // Princess Twilight Orchestral Suite

Hans Zimmer // Gladiator // Suite

Martin Böttcher // Poklad na stříbrném jezeře

PŘESTÁVKA

Ramin Djawadi // Warcraft // Warcraft

John Williams // Harry Potter and the Sorcerer’s Stone // Harry’s Wondrous World

Hans Zimmer // Interstellar // Suite

Greg Edmonson // Uncharted // Nate`s Theme

Brian Tyler // Formula 1


Vážení diváci a fanúšikovia Pražského filmového orchestra, náš plánovaný koncert vo veľkom koncertnom štúdiu slovenského Rozhlasu v Bratislave sme, vzhľadom na stále trvajúce komplikácie a sťažené podmienky konania koncertu, nútení presunúť na nový termín a to konkrétne 30. apríla 2022.
Zmenou termínu koncertu zmien prizná aj program. Pražský filmový orchester nazbieral v posledných dvoch rokoch skutočne veľké množstvo titulov širokej škály žánrov filmovej, televíznej a videohernej hudby. Mnohé z týchto nových titulov budete mať možnosť počuť jedinečne na tomto koncerte. Ďakujeme Vám za priazeň a trpezlivosť a tešíme sa na stretnutie s Vami a nádhernou filmovou hudbou.
 
Všetky vstupenky zakúpené v predpredaji Ticketportal.sk a na www.pfo.cz zostávajú v platnosti.
Veľmi oceňujem, že si svoje vstupenky ponecháte a náš koncert si, akonáhle to bude možné, spoločne užijeme.
 
 


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Zmeny a upozornenia

ZMENENÉ - Koncert filmovej hudby - 11.12.2021 o 19:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie Koncert filmovej hudby, ktoré sa malo konať dňa 11.12.2021 o 19:00 hod. v Veľké koncertné štúdio Slov. rozhlasu, Bratislava, je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 30.4.2022 v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Vážení diváci a fanúšikovia Pražského filmového orchestra, náš plánovaný koncert vo veľkom koncertnom štúdiu slovenského Rozhlasu v Bratislave sme, vzhľadom na stále trvajúce komplikácie a sťažené podmienky konania koncertu, nútení presunúť na nový termín a to konkrétne 30. apríla 2022. Zmenou termínu koncertu zmien prizná aj program. Pražský filmový orchester nazbieral v posledných dvoch rokoch skutočne veľké množstvo titulov širokej škály žánrov filmovej, televíznej a videohernej hudby. Mnohé z týchto nových titulov budete mať možnosť počuť jedinečne na tomto koncerte. Ďakujeme Vám za priazeň a trpezlivosť a tešíme sa na stretnutie s Vami a nádhernou filmovou hudbou. Všetky vstupenky zakúpené v predpredaji Ticketportal.sk a na www.pfo.cz zostávajú v platnosti. Veľmi oceňujem, že si svoje vstupenky ponecháte a náš koncert si, akonáhle to bude možné, spoločne užijeme.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ - Novoročný koncert filmovej hudby - 16.1.2021 o 19:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie Novoročný koncert filmovej hudby, ktoré sa malo konať dňa 16.1.2021 o 19:00 hod. vo Veľkom koncertnom štúdiu Slovenského rozhlasu Bratislava, je ZMENENÉ! Namiesto uvedeného predstavenia sa uskutoční predstavenie Koncert filmovej hudby v novom termíne: 15.5.2021 o 19:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Vážení slovenskí fanúšikovia, kvôli existujúcim opatreniam a obmedzením všetkých kultúrnych udalostí bez rozdielu, sme nútení náš presunúť na nový termín, ktorým je sobota 15.května 2021 od 19 hodín. Vzhľadom k tomu, že sa koncert pôvodne mal odohrať v predvianočnom čase, bol k tomu smerovaný aj program. My chceme vďaka filmovej hudbe do nadchádzajúceho nového roka vstúpiť optimisticky a vynahradiť si týmto koncertom všetko, o čo sme v priebehu roka prišli. Tituly, ktoré postupne odhalíme sú vždy veľmi pútavé. Nenechajte si rozhodne toto vystúpenie ujsť, pretože ako vždy nezostaneme pri tradičných titulov a budete s nami môcť objaviť aj úplne nové skladby, ktoré na koncertných pódiách ešte nezazneli. Ďakujeme Vám za Vašu dôveru a budeme sa tešiť, až Vám svetovú filmovú hudbu v originálnom podaní nášho orchestra budeme môcť opäť predstaviť

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ - Vianočný koncert filmovej hudby - 5.12.2020 o 19:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie Vianočný koncert filmovej hudby, ktoré sa malo konať dňa 5.12.2020 o 19:00 hod. v Veľké koncertné štúdio Slovenského rozhlasu Bratislava , je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 16.1.2021 o 19:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 23.10.2020!
POZOR: Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na predajnom mieste Avion Shopping Park v Bratislave, Bory Mall v Bratislave, Aupark Bratislava alebo v OC MAX Prešov, ich môžu vrátiť výhradne na centrálu spoločnosti, a to poštou na adresu: Ticketportal SK, s. r. o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 23.10.2020 zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 23.10.2020 nasledujúcim spôsobom:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou) - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...) - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Zároveň prosíme aj o doloženie detailu transakcie, v ktorom je zreteľne uvedená suma, dátum, číslo účtu platcu a prijímateľa finančných prostriedkov. Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola hradená.
► pri platbe Benefitovou poukážkou - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. V prípade úhrady doplatku je potrebné uviesť aj číslo účtu klienta. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF, a číslo účtu klienta, kam bude vrátená suma za Darčekovú poukážku Ticketportal. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


Top