Detail info
Close

Tomáš Klus na zámku

ŠIMÁK ZÁMOK PEZINOK
Tomáš Klus na zámku

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

PREDAJ MOŽNÝ LEN FORMOU HOMETICKET!

Tomáš Klus na zámku
10.09.2023 / 19.30 hod.

„Nesmírně se těším, až lidé uslyší album Cítím také z toho důvodu, že to je po třinácti letech mé hudební dráhy první popová deska, i když jsem celé ty roky součástí českého mainstreamu. Těším se taky, až písničky z nového alba budeme s Cílovou skupinou hrát na koncertech, protože je to i návrat ke kořenům, obohacený o nové koření,“ 

V roku 2010 sa stal spevákom roka hudobných cien Óčko a Anděl. V rokoch 2011 a 2012 získal strieborného a zlatého Českého slavíka. Podporuje tiež charitatívne projekty. Na Veľkú noc v roku 2011 odvysielala Česká televízia reláciu Klus pro Kuře, kde vystúpil ako moderátor aj ako jeden z interpretov. V septembri 2011 vydal album Racek. Súčasťou bolo aj turné po Česku, dlho dopredu vypredané, vrátane troch koncertov v Prahe. V roku 2014 vyšiel album Proměnamě. Na svojich koncertoch je schopný udržať pozornosť publika aj počas troch hodín. Podiel na tom majú aj hudobné aranžmány a výrazný gitarový sprievod Jiřího Kučerovského.

Nadväzuje na českú pesničkársku tradíciu a svoju tvorbu a interpretáciu neobmedzuje hudobnými žánrami. Pre jeho tvorbu je typický dôraz na text a melódiu, spolu s vplyvmi predchodcov a jeho vlastným výrazom. V textoch sa nebráni komentovať situáciu v spoločnosti.

EXTERIÉR - zámocké nádvorie

Koncert sa uskutoční na historickom nádvorí zámku z 13.storočia v Pezinku a naše zámocké brány na koncert sa otvárajú 18:30hod.
Začiatok: 19:30 hod.
Miesto: Nádvorie pod holým nebom, Šimák Zámok Pezinok
Info: +421 33 79 89 000 / hotel@zamokpezinok.sk
www.zamokpezinok.sk

Po odohratí 30minút predstavenia sa vstupné nevracia.
Deti od 10 rokov – cena vstupenky je bez nároku na zľavu.

VIP stôl - je možné si zakúpiť iba celý stôl pre 4 osoby. VIP vstupenka zahŕňa: obsluha počas večera, víno, nealko, kanapky, dezerty, ovocie.
VIP KING ROOM LOUNGE: privátna prestrešená lóža v štandarde luxusnej hotelovej izby pre dve osoby. V cene vstupenky je aj prenocovanie na izbe pre 2 osoby v deň koncertu, s raňajkami a možnosť využiť hotelový wellness. Víno, nealko, mini studený bufet.
Obsluha na telefón, klimatizácia, privátna toaleta.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Odporúčané

Top