Detail info
Close

Moravanka

Moravanka

Miesto:

Moravanka alebo Swing po Slovácku- štylizácia ľudovej piesne vychádzajúca z moravského folklóru, ktorá je večne živá a temperamentná.

Vstupenky

Popis podujatia

Vypredané koncerty a rozobrané státisícové náklady hudobných nosičov u nás i v zahraničí, široký okruh poslucháčov niekoľkých generácií - to sú najpresvedčivejšie dôkazy obľuby tejto kapely.

Muzikanti sú vynikajúcimi interpretmi - absolventov brnenskej konzervatória a Janáčkovej akadémie múzických umení s praxou v symfonických, divadelných alebo tanečných a jazzových orchestroch. Príťažlivý je aj repertoár vychádzajúce z moravského folklóru - štylizácia ľudovej piesne, ktorá je večne živá a temperamentný. Osobitý zvuk, štýl, výraz a temperament, s ktorým táto kapela hrá, je vlastný skôr jazzovým kapelám a preto niektorí odborníci nazývajú Moravanku prezývkou - Swing po Slovácku ...



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top