Detail info
Close

Lord Norton a Sluha James /po 20tich rokoch/

Lord Norton a Sluha James /po 20tich rokoch/

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Účinkujú: Ľuboš Kostelný a Jozef Vajda
Autor: Ján Snopko
Réžia: Michal Vajdička
Scéna a kostýmy: Pavol Andraško
Producent a promotér: LECA production, s.r.o.
Domovská scéna: Štúdio L+S

Stano Dančiak a Marián Zednikovič pred 20-timi rokmi postavili laťku dobrej zábavy vysoko. Roky bola ich domovská scéna Štúdio L+S. Práve preto sa do týchto priestorov vrátila táto mega úspešná komédia v novom obsadení a v novom šate.
Obnova kultového titulu LORD NORTON A SLUHA JAMES bola pre každého z nás veľkou výzvou. Aj dnešnú, novú generáciu divákov si tento titul získal za doteraz vyše 30 odohraných repríz od premiéry v júni minulého roku. A veríme, že aj ďalší, noví diváci si rovnako obľúbia vtipné príbehy Nortona a Jamesa v obsadení s Ľubošom Kostelným a Jozefom Vajdom.

Predstavenie v 90-tych rokoch malo vyše 600 repríz na Slovensku a v Česku, CD nosiče tejto hry, ako jediné dostali 3 Diamantové, 9 Platinových a 18 Zlatých platní.
Za predaj týchto nosičov sa autor Ján Snopko stal dodnes najpredávanejším autorom hovoreného slova na Slovensku.

V novom predstavení LORD NORTON A SLUHA JAMES si môžete vychutnať nezameniteľný humor, veselé a netradičné príhody v skvelom hereckom obsadení Ľuboša Kostelného a Jozefa Vajdu, pod režisérskou taktovkou Michala Vajdičku.


Rezervacie: info@bluenote.sk alebo na tel.c.0902 608 912



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top