Detail info
Close

Escape room Stratení v čase

TheRooms.eu
Escape room Stratení v čase

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Popis podujatia: Escape room, alebo úniková izba, vám v časovom limite 70 minút prináša unikátny zážitok, na ktorý tak skoro nezabudnete! Predstavte si, že ste zamknutí v miestnosti, odkázaní len na racionálne uvažovanie a na pomoc svojich priateľov. Cieľom Escape room je spolupracovať, hľadať indície, riešiť najrôznejšie hlavolamy či zaujímavé hádanky, a nakoniec tak uniknúť z miestnosti späť do reality! Každá roomka je jedinečná, a vám sa tak naskytá možnosť vybrať si tému z naozaj širokého spektra ponúk, ktoré sme pre vás pripravili.

Už dlhé stáročia ľudstvo sníva o cestovaní v čase, o znovupoznaní minulosti, objavení večne ukrytých tajomstiev budúcnosti, o zmene dejín. Dnes je tento sen premenený v realitu.

Štyria konštruktéri, pôvodom z Liptova, Gemera a Šariša, sa zišli v Košiciach, aby spojili sily a zhotovili dielo, ktoré nemá obdoby. Stroj času, je moderný, drahý, ale stále nepoznáme jeho skutočnú funkčnosť. Zhotovitelia doň odmietajú vstúpiť, hľadajú dobrodruhov. „Nie sme hodní meniť dejiny, žijeme pre prítomnosť,“ tvrdí kvarteto mladých ľudí, ktorí už beztak vstúpili do histórie. „Ak si niekto trúfa, nech sa páči, nech ale činí len dobro, kamkoľvek ho dostaneme.“

Pre koho je určená?
- Rodiny s deťmi,
- partie priateľov,
- teambuildingy,
- narodeninové oslavy,
- rozlúčky so slobodou.

Pre 2 - 8 hráčov.
Jedna osoba: 15 Eur

Dĺžka: 70 minút

Vstupenka je platná 3 mesiace od zakúpenia.

Viac o hre ako aj spôsob ako rezervovať hru nájdete na https://www.therooms.eu 

V prípade otázok, nám môžete napísať na info@therooms.eu 

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top