Detail info
Close

DOBROČINNÉ SILNÉ REČI

DOBROČINNÉ SILNÉ REČI

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Okrem zabávania, nás baví aj pomáhanie. Preto sme sa aj tento rok rozhodli spraviť Silné Dobročinné Reči. Komici vystúpia bez nároku na honorár a výťažok z celej akcie poputuje tým, ktorí to potrebujú. Voľba tentoraz padla na projekt Omama.

Spoločne s vami podporíme prácu omám, ktoré sa venujú hrám a aktivitám stimulujúcim mozog detí v osadách už v kritickom veku 0-3 roky. Chudoba má totiž najhorší dopad najmä na ranné detstvo, ktoré je najdôležitejším obdobím života každého z nás. Kvôli stresu spôsobenému núdzou sa vývin mozgu oslabuje, a deťom z osád chýbajú základy pre úspech v celom ďalšom živote. Už pri nástupe do školy tak majú niekoľkoročný mentálny sklz, ktorý nikdy nedobehnú. Omamy chodia do domácností chudobných rodín a pomáhajú včas približovať túto neférovo nastavenú štartovaciu čiaru. Vďaka tejto podpore sa potom týmto deťom môže neskôr dariť v škole i celom živote omnoho viac.

Dňa 17. 12. vystúpia v bratislavkom Luna Bare komici v zložení: Jaro Abaffy, Jakub Gulík, Martin Hatala, Marián Psár, Joe Trendy, Matej Makovický a Jakub Zitron Ťapák.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top