Detail info
Close

Fed Cup Slovensko – Veľká Británia

Fed Cup Slovensko – Veľká Británia

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Proti Veľkej Británii hráme o finále

Vo februárovom stretnutí slovenskej fedcupovej reprezentácie proti Veľkej Británii pôjde o veľa. V AXA aréne NTC sa 7. – 8. februára 2020 rozhodne o tom, ktorý z tímov postúpi na finálový turnaj Fed Cupu. Ten sa uskutoční 14. – 19. apríla na antukových dvorcoch v Budapešti.

Pre zverenky kapitána Mateja Liptáka bude tento duel rozhodne výzvou. K dispozícii má mladé družstvo, na čele ktorého by mala stáť Viktória Kužmová, slovenská jednotka. Chýbať by nemali Karolína Schmiedlová, Rebecca Šramková či Jana Čepelová. Skúsenosť do tímu by mala priniesť Magdaléna Rybáriková.

Ostrovanky majú silný tím na čele s Johannou Kontovou, ktorá už štyri roky patrí do Top 10 svetového rebríčka. Aj v stretnutí proti Slovensku by mala byť vedúcou osobnosťou tímu pod vedením bývalej profesionálnej hráčky Anne Keothavongovej. Vo fedcupovom rebríčku figuruje Veľká Británia na 11. priečke, Slovenky sú o štyri pozície nižšie.

CENY VSTUPENIEK SLOVENSKO – VEĽKÁ BRITÁNIA

PIATOK 7. februára 2020, dve dvojhry, začiatok 16.00 h, cena 20 €

SOBOTA 8. februára 2020, dve dvojhry a štvorhra, začiatok 16.00 h, cena 20 €

Vstupenky si možno zakúpiť v sieti www.ticketportal.sk, www.prepredaj.sk a na recepcii NTC.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top