Detail info
Close

Divadelný muzikál ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO

Divadelný muzikál ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Prinášame do Košíc jedinečne interaktívne muzikálové divadelné predstavenie ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO na motívy populárnej rozprávky FROZEN. Atraktívnosť predstavenia zvyšuje jeho obsadenie, v hlavných postavách Anny a Elzy sa predstavia originálne dabingové herečky Andrea Somorovská a Lucia Bugalová, ktorých hlasy deti poznajú z originálnej rozprávky Frozen, z jej prvého aj druhého dielu.

Samotné predstavenie je plné krásnych pesničiek, ktoré deti poznajú , množstva humorných situácií a samozrejme nechýba pekný príbeh, snehuliak Olaf a malé prekvapenia.

Vstupenku je potrebné zakúpiť pre každú osobu od 1 roka veku, ktorá vojde do sály, sedenie na kolenách rodiča nie je dôvod pre nezákupenie vstupenky pre každé dieťa vo veku od jedného roka veku. Na vyžiadanie organizátora je rodič povinný preukázať vek dieťaťa kartičkou poistenca dieťaťa a občianskym preukazom rodiča.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top