Detail info
Close

Docent Túra - o športovej výžive

Docent Túra - o športovej výžive

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Silné Reči stand-up comedy show prinášajú prednáškové turné Milana Docenta Sedliaka o športovej výžive.
 
Milan „Docent“ Sedliak, alebo Doc. Mgr. Milan Sedliak, PhD., LtT. je nielen teoretik, vedec na Univerzite Komenského v Bratislave. Je to aj človek praxe. Richard Pánik, Dominika Cibulková, Veronika Velez-Zuzulová, Martin Marinčin alebo hráči ŠK Slovan Bratislava sú len tí najznámejší z množstva športovcov, s ktorými spolupracoval.
 
Na jeho prednáške sa dozviete odpovede na veľa otázok, ktoré vás ako športovca trápia. Môže mi nadbytok bielkovín zničiť obličky? Dá sa športovať bez sacharidov? Dá sa naraz chudnúť z tuku a zároveň naberať svalovú hmotu? Majú výživové doplnky vôbec nejaký význam? Nutrigenetika – sú to vyhodené peniaze? 
 
Ak vás trápia podobné otázky a internet vás kŕmi informačným junk foodom, je čas spýtať sa Docenta. Nevie všetko, ale vie dosť na to, aby si odišiel sýty a naplnený vedecky overenými informáciami.
 
A vďaka kariére komika v Silných rečiach sú jeho prednášky okorenené o jednu zásadnú zdravú ingredienciu – humor.

Zmena programu vyhradená.

Zľavy: bez nároku na zľavu.

Vstup povolený od 15 rokov.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top