Detail info
Close

Mandarinková izba na zámku

Mandarinková izba na zámku

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Hrajú: Maroš Kramár, Zuzana Tlučková,  Pavol Topoľský, Bibiana Ondrejková

Réžia: Ľubomír Vajdička
Autor: Robert Thomas

Komédia plná francúzskeho espritu a šarmu ponúka zaujímavé príbehy ľudí vo vtipných, krátkych jednoaktovkách s prekvapivým, niekedy priam detektívnym záverom. Štyria herci sa v nich prevteľujú do viacerých postáv a osudov. Všetky sa odohrávajú v malom parížskom hotelíku a v záhadnej izbe, zvanej mandarínková, ktorá má svoj vlastný príbeh.

Mandarínková izba dáva priestor režisérovi aj hercom vrátiť sa k schopnosti využiť divadelné remeslo v najlepšom slova zmysle. Každý herec v nej má mnoho prevlekov,  napr. Maroš Kramár ich má v priebehu 2 hodín  až osem…  Herecky náročné dielko, ktoré je podané s ľahkosťou  a s humorom.

Robert Thomas

Autor hry Robert Thomas (1927-89) bol významný francúzsky herec, dramatik, filmový a televízny scenárista a tvorca jedinečného francúzskeho žánru „Comédie Policiére“ inak povedané  komediálneho thrilleru, kde sa majstrovsky prepletá  smiech s napätím. Je autorom pätnástich divadelných hier, z nich najznámejšie sú Osem žien, Turecká kaviareň a  Mandarínková izba.

Užite si známe divadelné predstavenie Mandarinková izba v krásnej Zlatej sále Kataríny Pálffy a užite si zámockú atmosféru v novootvorenom 800ročnom zámku v Pezinku.

Spravte si pred predstavením pekný deň a príďte skôr. Čaká na vás prehliadka zámku, čarovnej Galérie umeleckého skla i naozajstných Pálffyho apartmánov. Poseďte si na nádvorí, urobte si ochutnávku vo vinárstve, vychutnajte si večeru v Zámockej vieche alebo Palffy restaurant.

Začiatok: 19:00hod.

Miesto: Zlatá sála Kataríny Pálffy, Šimák Zámok Pezinok

Lístky: na sedenie 

Po odohratí 30minút predstavenia sa vstupné nevracia.

Deti od 10 rokov – cena vstupenky je bez nároku na zľavu.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Mandarinková izba na zámku
picture Mandarinková izba na zámku
picture Mandarinková izba na zámku

Zmeny a upozornenia

ZMENENÉ - Mandarinková izba na zámku - 16.11.2020 o 19:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie Mandarinková izba na zámku, ktoré sa malo konať dňa 16.11.2020 o 19:00 hod. v Šimák Zámok Pezinok, je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne o ktorom vás budeme informovať v najbližšej dobe.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


Top