Detail info
Close

Visions Of Atlantis European VANDERERS Tour 2021

Visions Of Atlantis European VANDERERS Tour 2021

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Aj rakúski Visions of Atlantis, ktorí si budujú stále väčšiu fanúšikovskú základňu, museli preložiť svoje turné k najnovšiemu albumu....

Keďže vo Zvolene zažili búrlivú atmosféru v roku 2019, rozhodli sa toto mesto pridať na mapu svojho turné 2020 a pre koronu ho odložiť na rok 2021 – na 3. októbra. Takže jednou z dobrých správ je že si budete môcť pozrieť rakúskych symfo-metalistov na čele s charizmatickou Clementine Delauney budúci rok a s plnohodnotným programom !

Skupina vás prevedie príbehmi zo svojich albumov a ponorí do čias minulých, čias Atlantídy a s posledným albumom odhalí aj potulky „do samého seba“.

Určite je na čo sa tešiť, pretože príjemný melodický symfo-metal prinášajú Visions of Atlantis už ako skúsená a hráčsky vybrúsená posádka.

Hosťami na turné budú kapely Ad Infinitum & Ye Banished Privateers
Koncert sa odohrá v Dome kultúry ŽSR 03.10.2021.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Zmeny a upozornenia

ZMENENÉ - Visions Of Atlantis European VANDERERS Tour 2021 - 3.10.2021 o 19:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že podujatie Visions Of Atlantis European VANDERERS Tour 2021, ktoré sa malo konať dňa 3.10.2021 o 19:00 hod. v Dom Kultúry ŽSR, Zvolen, je ZMENENÉ! Podujatie sa uskutoční v novom termíne: v roku 2022, o presnom dátume konania budeme čoskoro informovať.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


Top