Detail info
Close

Radio and Juliet (Čo by sa stalo, keby…) - BALET

Radio and Juliet (Čo by sa stalo, keby…) - BALET

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

PREDAJ MOŽNÝ LEN FORMOU HOMTICKET!

66. music festival Piešťany  
(66. mfP)

pondelok  21.6.2021 o 19.00 hod.

NÁRODNÍ DIVADLO BRNO – Balet (ČR)

Radio and Juliet (Čo by sa stalo, keby…)

Radiohead – hudba
Edward Clug – choreografia
Edward Clug – réžia
Účinkujú - Taneční sólisti Baletu Národného divadla Brno (NdB )

 Radio and Juliet je netradične spracovaný shakespearovský príbeh najznámejších veronských milencov, spracovaný na hudbu Radiohead, jednej z najúspešnejších rockových skupín súčasnosti.

Choreograf Edward Clug je tvorcom s európskym renomé, známy aj našim divákom. V roku 2017 hosťoval jeho domovský súbor Balet Maribor v Janáčkovom divadle s inscenáciou Peer Gynt. Jeho aktuálne hraný titul „Radio and Juliet“, ktorý od svojej premiéry v roku 2005 slávil úspechy na mnohých turné vo viac než dvadsiatich štátoch sveta. Môžete si byť istí, že ste nikdy týmto spôsobom nepočúvali Radiohead a nikdy takto nevideli Romea a Júliu – elegantne pohybová estetika, neobvyklá pohybová plasticita  Edwarda Cluga a ako pôsobivá scénická dekorácia skvelý svetelný design a videoprojekcia. Netradičné pojatie shakespearovské lovestory pre jednu tanečnicu a šesť tanečníkov choreograf rozohráva myšlienkou: Čo keby sa Julia rozhodne zomrieť? Prebúdza sa vedľa ležiaceho Romea a retrospektívou si pripomína všetky udalosti, ktoré ju priviedli až do hrobky.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top