Detail info
Close

KULTÚRA ŽIJE

KULTÚRA ŽIJE

Miesto:

Voucher Kultúra žije NIKDY NEBOLO LACNEJŠIE A JEDNODUCHŠIE ZORGANIZOVAŤ PODUJATIE priestor v Bratislave s kompletným technickým vybavením, zvuk, svetla,...

Vstupenky

Popis podujatia

Pred kúpou voucheru je potrebné vypísať formulár na stránke www.kulturazije.sk a po spätnom potvrdení požadovaného termínu je možné zakúpiť voucher na podujatie. 

POMOC V KULTÚRE

PROMOTÉRI
INTERPRÉTI
AGENTÚRY
FIRMY

POZOR !

KULTÚRA ŽIJE

'' Prvých nás zavreli, posledných nás budú otvárať '' Pre promotérov, interprétov, agentúry a firmy začať tam, kde v marci 2020 skončili bude veľmi tažké. Edison Park – Bratislava, LIFEPARK a Ticketportal sa rozhodli podať všetkým, ktorí v tomto priemysle pôsobia pomocnú ruku. Vytvorili INDOOR a OUTDOOR priestor v Bratislave na vyše 3000 m2 s kompletným technickým vybavením, zvuk, svetla, stage ( indoor aj outdoor ), inventárnym vybavením: mojo bariéry, nízke ploty, vysoké ploty, banketové stoly, banketové stoličky ( 800 ks), standby stoly, vonkajšia terasa s gastro zónou, piesková pláž s lehátkami, pagody, led barové pulty, bezdotykové dezinfekcie a iné, na konanie akéhokoľvek podujatia, koncertu, festivalu, standby komedy, grill firemnej party.. (státie, sedenie)...

Voucher na podujatie za špeciálnu cenu na mesiace jún, júl a august v cene 2500 bez DPH eur za všetko vyššie uvedené. NIKDY NEBOLO LACNEJŠIE A JEDNODUCHŠIE ZOORGANIZOVAŤ PODUJATIE !

Viac na www.kulturazije.sk, kde je aj online formular na dopyt po konkrétnom termíne.

Kultúra dlho spala, ale už opať žije!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture KULTÚRA ŽIJE
picture KULTÚRA ŽIJE
picture KULTÚRA ŽIJE
picture KULTÚRA ŽIJE
picture KULTÚRA ŽIJE
Top