Detail info
Close

Peugeot Slovak Open 2021

Peugeot Slovak Open 2021

Miesto:

PEUGEOT SLOVAK OPEN 2021, najväčší medzinárodný turnaj v roku 2021 na Slovensku v tenise mužov.

Vstupenky

Popis podujatia

XXII. MEDZINÁRODNÉ MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA V TENISE MUŽOV

Medzinárodný šampionát v tenise mužov je už vo svojej tretej dekáde. Hoci pandémia Covid-19 spôsobila nemalé ekonomické škody aj v športovej oblasti, turnaj Peugeot Slovak Open zostáva aj naďalej výrazným mužským tenisovým podujatím na Slovensku. Rovnako ako po minulé roky, aj teraz bude zaradený do challengerovej série ATP a v NTC aréne uvidíme súboje najlepších slovenských tenistov s medzinárodnou konkurenciou.

Turnaj je pre fanúšikov skvelou príležitosťou opäť vidieť naživo popredných domácich tenistov, daviscupových reprezentantov, ktorých počas roka nemajú možnosť sledovať na vlastné oči. Každoročne do Bratislavy zavíta aj niekoľko hráčov z elitnej svetovej stovky, takže o kvalitné zápasy na top úrovni nikdy nie je núdza.

Podujatie sa v tomto roku bude niesť v režime OTP. Návštevníci sa pri vstupe do arény budú musieť preukázať dokladom o očkovaní, o prekonaní ochorenia Covid-19 alebo platným 72-hodinovým testom PCR alebo 48-hodinovým antigénovým testom. Bez niektorého z týchto potvrdení im nebude umožnený vstup do NTC.

Peugeot Slovak Open 2021, NTC aréna Bratislava, 8. – 14. november 2021

Cena vstupeniek: pondelok – piatok po 3 €, sobota a nedeľa po 5 €.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Peugeot Slovak Open 2021
Top