Detail info
Close

Cigánski Diabli - Galavečer 15 rokov

Cigánski Diabli - Galavečer 15 rokov

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Pri príležitosti 15 ročného pôsobenia skupiny Cigánski diabli sa pripravuje tour pod názvom: "Galavečer 15 rokov Cigánski diabli".
So sprievodom orchestra a speváckeho zboru odznejú rôzne skvosty z dielne "diablov", s videonahrávkami iných známych umelcov si zaspomínajú na doterajšiu spoluprácu a o hovorené slovo sa postará skúsený moderátor Štefan Skrucaný. 
 
Úvodný slávnostný VIP koncert Bratislava limitovaný počet divákov - max.100. Pre skalných fanúšikov a pozvaných hostí máme pripravenú honosnú večeru, nápoje, fotenie s umelcami a podpisovanie kariet. Po koncerte nasleduje after-party s hosťujúcou kapelou, ktorá zabezpečí zábavu až do rána.
Koncert aj after-party sa budú konať na adrese:  Ivánska cesta 26, Bratislava 
 
Veľká oslava zrušená kvôli nešťastnému pádu! 

Cigánski diabli v týchto dňoch mali poriadne oslavovať, namiesto toho však museli všetko zmeniť! Úspešná kapela oslavuje tento rok 15. výročie a chystali k tomu aj poriadny bašavel, ako sa patrí. Oslavovať mali ako inak mega koncertami vo veľkom štýle s následnou luxusnou párty spoločne s fanúšikmi. Všetko sa však zmenilo v priebehu jednej sekundy! Primáš Štefan Picur Banyak, sa v kúpeľni nešťastne pošmykol a nepríjemne si zranil ruku. Všetky koncerty tak v najbližších dňoch museli ísť bokom a fanúšici budú musieť počkať. Ale nezúfajte, oslava sa prekladá!
Turné započne v Bratislave v krásnom novootvorenom Card Cabarete, kde pre divákov so zakúpenymi VIP vstupenkami, hneď po koncerte začína veľkolepý žúr so živou hudbou, švédskymi stolmi a nesmie chýbať ani veľká autogramiáda!
Na koncerte bude diablov sprevádzať komorný orchester a zbor, nebudú chýbať gratulácie od všetkých významných hostí, s ktorými úspešní muzikanti za tieto roky spolupracovali a môžte sa tešiť taktiež na moderátora večera- Štefana Skrúcaného.

Nenechajte si ujsť tento jedinečný večer!

Ďalej budú pokračovať v mestách- Topoľčany, Trnava, Žilina a Nové Zámky. 

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Zmeny a upozornenia

ZMENENÉ - Cigánski Diabli - Galavečer 15 rokov - 4.6., 12.6., 17.6. a 26.6.2022 o 18:00 a 19:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že koncert Cigánski Diabli - Galavečer 15 rokov, ktorý sa mal konať dňa:

4.6.2022 - Bratislavský hrad
12.6.2022 - Amfiteáter Nové Zámky
17.6.2022 - Amfiko Martin
26.6.2022 - Amfiteáter Nitra
o 19:00 hod.

je ZMENENÝ! Koncert sa uskutoční v novom termíne: 

15.9.2022 - Bratislava Card Cabaret
2.10.2022 - KD Topoľčany
16.10.2022 - DK Trnava
17.10.2022 - Dom odborov Žilina
24.10.2022 - Cisársko - kráľovská historická jazdiareň Nové Zámky
o 19:00 hod.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Oznam organizátora: Milí fanúšikovia Ciganskych diablov, v prvom rade by som sa vám chcel ospravedlniť za nepríjemnosti spôsobené mojou nešikovnosťou a chcel vám poďakovať za podporu. Nové termíny koncertov sú už známe a chcem vám dať na výber, ktorý termín vám viac vyhovuje a v ktorom meste sa ku nám pripojíte. A za vernosť máme pre vás darček! Aj ak ste nemali pôvodne zakúpené VIP lístky, upgradli sme vám vaše pôvodné lístky na VIP! A ak si vyberiete koncert v Bratislave, vaše nové VIP lístky su taktiež vstupom na luxusnú after party, so živou kapelou, jedlom, narodeninovou tortou, autogramiádou a zábavou spolu s nami až do rána! Ďakujeme a tešíme sa na vás!

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 29.6.2022!

Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne poštou, a to  najneskôr do 29.6.2022 na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 29.6.2022 zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 29.6.2022 nasledujúcim spôsobom a pri splnení nasledujúcich podmienok:

Spoločné podmienky pre žiadosti o refundáciu: O najrýchlejšie vrátenie vstupeniek je možné požiadať  prostredníctvom registrovaného konta na stránke www.ticketportal.sk, v ktorom je potrebné v sekcii ``Môj účet`` - ``Moje objednávky`` vybrať vstupenky na refundáciu a vyplniť všetky požadované údaje.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky bez registrácie, odporúčame, aby si na stránke www.ticketportal.sk dokončil registráciu, nakoľko pri zakúpení vstupeniek mu bola registrácia vytvorená a je potrebné konto aktivovať mailom, ktorý klient pri nákupe zadával. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 29.6.2022 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Osobitné podmienky pre žiadosti o refundáciu podľa spôsobu úhrady vstupného:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou): Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.
► pri platbe Benefit Plus, Edenred alebo Callio kartou (cez platobnú bránu): Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus/Edenred/Callio klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal, respektíve iným typom poukážky, ktorú je možné využiť na zakúpenie vstupeniek v sieti Ticketportal (prípadný doplatok kartou): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.

Financie Vám budú refundované v zákonnej lehote od zaslania žiadosti o refundáciu prostredníctvom Vášho konta.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ - Cigánski Diabli - Galavečer 15 rokov - 4.6., 12.6., 17.6. a 26.6.2022 o 18:00 a 19:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie Cigánski Diabli - Galavečer 15 rokov, ktoré sa malo konať dňa 4.6., 12.6., 17.6. a 26.6.2022 o 18:00 a 19:00 hod. v Bratislava, Nové Zámky, Martin a Nitra, je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne, o ktorom Vás budeme informovať, v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Oznam organizátora:

GALAVEČER - CIGÁNSKI DIABLI 15 ROKOV
Pri príležitosti 15 ročného pôsobenia skupiny Cigánski diabli sme pripravili a spustili predaj vstupeniek na koncerty v Bratislave, Nových Zámkoch, Nitre a Martine. Dnešným dňom sa predaj vstupeniek musel zastaviť z dôvodu vážneho zranenia člena skupiny, Štefana Banyaka. Manažér a huslista pán Banyak bol po úraze ruky ošetrený na chirurgickom oddelení v Šamoríne. Dľžku liečby ošetrujúci lekár upresní po kontrole o 2 týždne.
Zakúpené vstupenky budú v platnosti i na nové termíny koncertov, ktoré čoskoro oznámime.
Za vzniknutú situáciu sa ospravedlňujeme a ďakujeme za porozumenie.

Cigánski diabli

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


Top