Detail info
Close

Slovensko - Nemecko (Košice)

Prípravný zápas Slovensko - Nemecko
Slovensko - Nemecko (Košice)

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Slovenská hokejová reprezentácia sa vracia do dejiska majstrovstiev sveta

 

Slovenská hokejová reprezentácia sa vracia do košickej Steel Arény prvýkrát od domácich majstrovstiev sveta 2019. Tamojším divákom sa predstaví v prípravnom zápase proti Nemcom, ktorí svoje výkony z roka na rok zlepšujú. Košickí fanúšikovia si tak budú môcť pozrieť reprezentačný tím vedený skúseným trénerom Craigom Ramsaym, systém jeho hry, ktorý nás vrátil do bojov o popredné priečky na turnajoch a hráčov, ktorí nás môžu reprezentovať na blížiacich sa majstrovstvách sveta v Rige a Tampere.  Príďte podporiť náš tím a vytvoriť rovnako elektrizujúcu atmosféru, aká nás hnala za víťazstvami na svetovom šampionáte v roku 2019. Slovensko do toho!

 

Zľavy :

  • Zľava 50 % pre dôchodcov po predložení senior karty v predajných miestach siete Ticketportal
  • Deti do 3 rokov vstup zdarma bez nároku na sedadlo
  • Držitelia preukazov ISIC, ITIC a EURO26 majú nárok na zľavu zo vstupného vo výške 20% po preukázaní sa príslušným preukazom. Zľava sa uplatňuje v košíku a pre uplatnenie zľavy je potrebné zvoliť možnosť "Využiť zľavu"
  • Imobilný 5€ + sprievod zadarmo - Vstupenky pre imobilných + sprievod môžete objednať na e-mailovej adrese: help@ticketportal.sk


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top