Detail info
Close

JOSEF  LAUFER   ´Everyday  Holiday´

JOSEF LAUFER ´Everyday Holiday´

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto : DK Zrkadlový háj , 27.11. 2019 o 19:00 h.

 

JOSEF LAUFER "Everyday Holiday"

 

TOUR 80 - show Josefa Laufera pod názvom "EVERYDAY HOLIDAY", ktorá sa uskutočňuje pri príležitosti významného životného jubilea umelca a zároveň je aj oslavou jeho úspešného pôsobenia 60 rokov na scéne.

Pán Josef Laufer - (vlastným menom Don Jose Pedro Rodriguez de Montagnes de Laufer) herec, spevák, textár, bavič, scénarista, moderátor, tlmočník, prekladateľ, režisér v oblasti zábavy a v poslednom období aj autor kníh.
Pán Josef Laufer natočil desiatky titulov na desiatkach nosičov, najčastejšie s vlastným textom, v rôznych jazykoch. (španielčina, angličtina, nemčina, francuzština). Vo svojej zábavnej show "EVERYDAY HOLIDAY", v celkovej dĺžke trvania cca 90 a viac minút bez prestávky spieva naživo, či už s orchestrom alebo s half-playbackom. Okrem spevu počas show ponúkne tento český Columbo aj hovorené slovo a predstaví svoje veľké hity ako Sbohem lásko já jedu dál, Mária ..., ale zaspieva aj nevyblednuté tituly od T.Jonesa, F.Sinatru, G.Bécauda a publikum postaví na nohy temperamentnými španielskymi rytmami a samozrejme nezabudnuteľne k tomuto umelcovi patrí Rock and Roll. V roku 2018 bol ocenený titulom "MISTR ZÁBAVY" za svoj celoživotný prínos v oblasti zábavného umenia.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top