Detail info
Close

POČÚVAJ MA !  alebo Ako nestratiť hlavu  v mobile

POČÚVAJ MA ! alebo Ako nestratiť hlavu v mobile

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Kultúrne zariadenia Petržalky a DIVADLO BABADLO v spolupráci s NIVAM uvádzajú predstavenie

Predstavenie pre deti a mládež venované boju proti násiliu a kyberšikane.
Deti nám mnohokrát o šikanovaní nepovedia: žijú svoje vlastné životy, ktoré si chcú riadiť po svojom. Nemôžeme byť však ľahostajní a musíme sa naučiť počúvať sa navzájom a komunikovať medzi sebou. Preto aj my formou divadla by sme im chceli  ukázať ako reagovať na šikanovanie a ako ho riešiť .
Príbeh dvoch mladých ľudí a ako kyberšikana ovplyvnila ich osudy, je ústrednou témou nášho príbehu. Veríme, že nenechá nikoho bez zamyslenia sa nad dôsledkami tohto dnes veľmi rozšíreného násilia medzi deťmi a mládežou.
Vystavenie detí násiliu v akejkoľvek forme nemôžeme akceptovať.
Bábkové divadlo BABADLO otvorilo svoju čarovnú oponu 1.júna 1995 so snahou obnoviť tradíciu bábkarstva v šarišskej oblasti.
Babadlo je jediným profesionálnym divadlom svojho druhu v celom Prešovskom kraji. Svojou tvorbou sa zameriava predovšetkým na detského diváka. Divadlo sa usiluje priblížiť hlavne pôvodnú slovenskú tvorbu, svetovú klasiku a autorské divadlo. Prostredníctvom hry a divadla rozvíja cit pre umenie. Počas 20 rokov mohlo uzrieť tvorbu divadla viac ako 800 000 tisíc detí z celého východného Slovenska. Avšak s divadelnými predstaveniami sa v posledných rokoch mohli zoznámiť aj diváci zo stredného či západného regiónu. A to nie je všetko.
BABADLO sa úspešne prezentuje na festivaloch Slovenska a v zahraničí. Spolupracuje a od svojho začiatku sa obracia na kolegov bábkarov z Čiech, od ktorých berie veľkú inšpiráciu, rozvíja spoluprácu a vnáša do slovenského bábkového divadla veľký kus českého kumštu, srdca a humoru.




Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture POČÚVAJ MA !  alebo Ako nestratiť hlavu  v mobile
Top