Detail info
Close

Vec & Škrupo + kapela / Fvlcrvm

Vec & Škrupo + kapela / Fvlcrvm

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Po nadmieru úspešných projektoch Domáce potreby na jar a Trosky na jeseň 2017 sa Brančí Kováč aka Vec zavrel do štúdia, aby so svojou kapelou pripravil materiál na chystané tohtoročné miniturné. Odznejú klasické hity, nikdy nepočuté prerábky a taktiež sa odpremiérujú aj úplne nové songy. Ako sa tisíce ľudí mohlo presvedčiť v preplnených stanoch na Grape festivale a Pohode, hrá im to spolu naozaj na jedničku a naslovo vzatí muzikanti dodávajú Vecovej prešpekulovanej show nový rozmer. Okrem klasického pobočníka na mikrofóne Škrupa sa za gitarou zjaví Andrej Hruška, bicie má pod palcami Ežo Ambrozai, klávesy Roland Kánik a basgitaru Filip Hittrich. Chalani spolu odohrajú 5 nadupaných koncertov vrámci Slovenska, pri ktorých nezostanú nič dlžní svojej povesti mimoriadnych hudobných zabávačov.

Veca a jeho krjú bude na koncertoch sprevádzať a do tanca hrať the one and only…

FVLCRVM mal byť nevinný bočný projekt člena udomácnenej math-pop kapely NVMERI (ex The Uniques). Projekt sa ale úplne vymkol spod kontroly po vydaní prvého EP Notch na domovskom labeli Gergaz. EP vyvolalo rozruch na klubovej scéne aj za hranicami. Len pár týždňov na to bol vybraný ako participant na Red Bull Bass Camp Bratislave. Bol ocenený cenou Objav roka 2014 na výročnom udeľovaní cien Radiohead Awards organizovaný Rádiom_FM. Jeho vlastné skladby a remixy sa pravidelne objavujú v playlistoch DJov od Tokia cez Londýn až po LA. Jeho zvuk je zmes internetových hnutí širiacich sa po sieti Soundcloud. Balancuje na pomedzí žánrov dnes označovaných nálepkou club music. Ale silný dôraz na explozívne beaty a organické melodické linky pramenia z jeho hrania v gospelových kapelách, kde vyrastal. Za jedným DJ pultom sa objavil po boku veľkých mien ako Hudson Mohawk, Just Blaze, Pomo, Tokimonsta, Big Dope P, Falty DL, Onra či Machinedrum-om.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Vec & Škrupo + kapela / Fvlcrvm
Top