THE PAROV STELAR BAND

THE PAROV STELAR BAND

Dátum/Date: 07.11.2014 o 20:00 h.
Miesto konania/Place of event: HANT Aréna, (ŠH Pasienky), BRATISLAVA
Vstupné/Entry: od 28,90 EUR
VIP: 35,90 eur
VIP obsahuje: samostatný vchod do arény bez čakania a zónu priamo pred pódiom (státie pod pódiom)


Popis/Description:


Parov Stelar Band sa vracia v novembri do Bratislavy!

Parov Stelar Band sa po dvoch megaúspešných koncertoch vracia na Slovensko. V bratislavskej Hant aréne (ŠH Pasienky) vystúpi v plnej zostave 7. novembra 2014!

V dnešnej dobe je pojem elektroswing už mnohým hudobným fanúšikom pomerne známy, ale verte tomu, že to tak pred pár rokmi ani zďaleka nebolo. Na začiatku stál istý Marcus Füreder – dnes známy ako Parov Stelar. Tento rodák z rakúskeho Linzu stál pri zrode štýlu, ktorý v súčasnosti nazývame elektroswing. Pôvodom DJ, ktorého hlavným zameraním bolo techno a minimal, bol zároveň veľkým fanúšikom jazzu, swingu a blues. A stačilo málo – spojiť tieto na prvý pohľad vzdialené smery, pridať do hitu jednej z najväčších jazzových speváčok všetkých čias Billie Holiday rytmus a veľký objav bol na svete. Marcus začal stále viac experimentovať, miešal svoje obľúbené žánre a postupne začínal skladať aj svoje vlastné kúsky.

Zmena nastala v roku 2004, kedy Marcus Füreder začal vystupovať pod menom Parov Stelar a zakložil vlastnú nahrávaciu spoločnosť Etage Noir Recording. Hneď svojimi prvými počinmi „KissKiss EP“ a albumom „Rough Cuts“ pod menom Parov Stela na seba upozornil. Spojením elektronickej hudby so živými nástrojmi a špecifickou atmosférou vychádzajúcou z 30tych rokov 20. storočia, sa mu podarilo stvoriť jedinečnú a nezameniteľnú hudbu. Jeho originálne a nostalgické retro nahrávky 30. rokov s prímesou elektronických beatov spôsobili v hudobnom svete veľkú senzáciu – okrem koncertných hál môžeme elektroswing stále častejšie počuť tiež vo filmoch či v reklame.

Parov Stelar si neskôr ku svojím koncertom prizval aj živé nástroje a vznikol šesťčlenný The Parov Stelar Band so speváčkou Cleo Panther. Ich strhujúca show je vyhľadávaná priaznivcami po celej Európe i v zámorí. V Českej republike si vďaka svojím excelentným vystúpeniam vybudoval veľkú základňu fanúšikov. Minulý rok beznádejne už mesiac pred akciou vypredal pražskú Incheba arénu a predstavil sa aj ako jeden z headlinerov festivalu Rock for People. Tento rok vypredal brniansky pavilon G1. V Bratislave sa po prvýkrát Parov Stelar Band predstavil v roku 2011, kedy beznádejne vypredal MMC klub, nasledujúci rok sa pre obrovský záujem koncert presunul do Aegon arény NTC. Najbližšie hviezdy elektroswingu zoberú Bratislavu útokom už túto jeseň a podľa záujmu fanúšikov to vyzerá na rekordne rýchlo vypredané Pasienky!

Kompletná zostava Parov Stelar Bandu sa 7. novembra 2014 predstaví v bratislavskej Hant aréne (ŠH Pasienky) s kompletnou dávkou toho najlepšieho elektroswingu a navyše v živom podaní. Ako skupina sama prezrádza, v súčasnosti je na vrchole svojho koncertného vystupovania a v Bratislave opäť vystúpi po viac ako dvoch rokoch!

Vstupenky sú v predaji exkluzívne v sieti Ticketportal od 28,90 eur, k dispozícii je aj VIP státie pod pódiom za 35,90 eur.

Keďže je takmer isté, že koncert bude čoskoro vypredaný, odporúčame pri kúpe vstupeniek neváhať a nepodceniť jedinečnú možnosť počuť a vidieť The Parov Stelar Band LIVE!


Officiálny web kapely: www.parovstelar.com
The Parov Stelar Band CZ/SK page (FB)


OFICIÁLNY TRAILER


Typ hľadiska: voľné sedenie / voľné státie
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy / without any discounts


Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma
VSTUPENKY/TICKETS na podujatie THE PAROV STELAR BAND

Top