KHL - HC SLOVAN permanentka 2014/2015

Najvýhodnejšie permanentky už len necelých 60 hodín!

Možnosť predĺžiť si permanentky na nadchádzajúcu sezónu za najvýhodnejšie ceny už len do tohto piatka 25. apríla!

Prvá vlna predpredaja sezónnych vstupeniek skončí  už tento piatok 25. apríla vo večerných hodinách, po tom, čo zavrú aj posledné predajné miesta nášho ticketingového partnera spoločnosti Ticketportal. Držitelia permanentiek z ročníka 2013/2014 tak majú zhruba ešte 60 hodín na to, aby si predĺžili svoje miesta aj pre nasledujúci ročník Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) za tie najvýhodnejšie ceny! Permanentky pre súčasných držiteľov sa v spomínanej prvej vlne pohybujú  od € 150,- do € 500,- v závislosti od kategórie sektoru v hľadisku (státie, budget, club, premium), resp. od počtu po sebe idúcich sezón, v ktorých boli držiteľmi permanentky.

Z fanúšikov, ktorí si svoje miesto do novej sezóny predĺžia do 25. Apríla, vyžrebujeme piatich výhercov originálnych hraných hokejok s podpismi hráčov HC SLOVAN Bratislava a piatich výhercov dresov domácej tmavomodrej sady!

Aj po spomínanom termíne bude naďalej možné využiť svoje predkupné právo na permanentku, cena sa však zvýši v priemere o cca 30 eur. Druhá fáza predpredaja bude prebiehať od 29. apríla do utorka 20. mája 2014. Po tomto termíne bude predpredaj permanentiek definitívne otvorený aj pre všetkých nových záujemcov.

V cene permanentky sú zahrnuté všetky domáce zápasy HC SLOVAN v základnej časti KHL 2014/15 (cca 27- 30 zápasov), všetky domáce prípravné zápasy (pozn.: hrané v Bratislave) v predsezónnom období, predkupné právo na svoje miesto na play off KHL o Gagarinov pohár v prípade postupu HC  SLOVAN, samostatný vyhradený vstup do SLOVNAFT Areny, akciové ponuky a zľavy na produkty a služby od vybraných partnerov klubu, ako napr. OC CENTRAL, FanShop Slovan, FOTOLAB, Olympic Casino a iné.

Top