The Umbilical Brothers už na budúci týždeň v Bratislave

The Umbilical Brothers už na budúci týždeň v Bratislave

Všetci fanúšikovia humoru a tí, čo veria, že poriadna porcia smiechu je lepšia ako lieky, už iste vedia, že jedna z najlepších terapií sa začne už o pár dní. Austrálska dvojica komikov The Umbilical Brothers sa vracia na Slovensko!

Vlani vo februári sa The Umbilical Brothers podarilo vypredať bratislavský Istropolis.  Austrálske duo komikov, ktoré je známe po celom svete, sa už na budúci týždeň opäť chystá zaútočiť na bránice slovenského diváka. Shane Dundas a David Collins vo svojich vystúpeniach kombinujú pantomímu s dialógom, bábkami, groteskami, vokálnymi zvukovými efektmi a vo veľkej miere do svojich vystúpení zapájajú aj samotných divákov, čím majú návštevníci šou možnosť zažiť skutočne neopakovateľné zážitky. Slovenské repete čaká The Umbilical Brothers už 29. apríla 2014. Do bratislavského Istropolisu prinesú svoju novú šou DON’T EXPLAIN. Spája v sebe veľa vtipných momentov a podľa všetkého aj jedného psa, takže dôvodov na smiech bude opäť dosť. Toto v zahraničí obľúbené predstavenie sa dočkalo aj DVD podoby, keď bolo takto zaznamenané vystúpenie The Umbilical Brothers v Melbourne v roku 2007. Vstupenky na druhé slovenské vystúpenie úspešných komikov od protinožcov sú k dispozícii v sieti Ticketportal. V ponuke sú aj VIP lístky, ktoré okrem občerstvenia po predstavení, zahŕňajú aj osobné stretnutie  s dvojicou.

The Umbilical Brothers sú veľkými postavami v zábavnom priemysle. Do svojich talk šou si ho pozvali takí velikáni ako Larry King, David Letterman či Jay Leno. So svojimi kúskami sa predstavili na komediálnom festivale Cat Laughs v Melbourne, v opere v Sydney, na známom festivale Fringe v Edinburghu, kde získali Choice Critics' Award, nominovaní boli na prestížnu Perrier Award. Hosťovali dokonca na Woodstocku a umiestnili sa medzi 100 najkreatívnejšími ľuďmi zábavného priemyslu podľa Entertainment Weekly.

Vstupenky na podujatie UMBILICAL BROTHERS - Dont Explain exkluzívne v predaji v sieti Ticketportal!

Top