TOM ODELL

3.7.2014 17:02

TOM ODELL


Píšeme Vám ako vlastníkom vstupeniek na sobotnaší koncert Toma Odella v bratislavskej Starej Tržnici. Len krátke info o časoch, ktoré sme museli podľa požiadaviek interpreta trochu poposúvať:
Brána Starej Tržnice sa otvorí  o 19:30, predkapela (Genius Locci) vystúpi o 20:00, Tom s kapelou vybehnú na pódium o 21:00.

Dátum/Date: 05.07.2014 o 19:00 h.
Miesto konania/Place of event: Stará tržnica, BRATISLAVA
Vstupné/Entry: od 25 EUR - cena sa bude zvyšovať
Popis/Description:
V Bratislave vystúpi začiatkom júla britský spevák Tom Odell. Interpret, ktorý patrí k najvychytenejším novým britským umelcom za posledné roky, sa predstaví aj s kapelou 5. júla v bratislavskej Starej Tržnici.
Tom Odell je vo veku 24 rokov držiteľom niektorých z najprestížnejších ocenení, vrátane Ceny kritikov z minuloročných Brit Awards. Na tých tohtoročných bol nominovaný v kategórii najlepší spevák aj najlepší nováčik roka. Vo všeobecnosti sa dá jeho hudba charakterizovať ako mix Brucea Springsteena a Eltona Johna, pričom oboch spomína Tom aj medzi svojimi vzormi. V iných skladbách zas pripomína ďalších svojich obľúbených
interpretov: Jamesa Blakea či Radiohead.
Z hudby Toma Odella srší energia, akú na koncertoch tak často nevidieť. Na jeho vystúpeniach omdlievajú nielen mladé fanúšičky, ale – aspoň v prenesenom význame slova – aj hudobní fajnšmekri.
Toma Odella objavila pre svet Lily Allen, ktorá mu okamžite ponúkla zmluvu na nahratie debutového albumu pod jej labelom. Tomov debut vyšiel v roku 2013, volá sa Long Way Down, okamžite sa vyšvihol na prvé miesto britského albumového rebríčka a v prvej päťdesiatke sa striedavo drží ešte stále, aj po roku od jeho vydania.
Okrem Lily Allen spomínajú Toma medzi svojimi obľúbenými interpretmi mnohé ikony hudobného neba vrátane Rolling Stones, ktoré si ho chceli prizvať aj ako predskokana na turné. Málokto sa dopustí takej „frajeriny“, že
odmietne ponuku Rolling Stones – a aj Tom to urobil nie naschvál, ale kvôli chorobe.
Viac info na:
www.orepole.sk


Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma
VSTUPENKY/TICKETS NA PODUJATIE TOM ODELL

Top