V Štúdiu L+S začína špeciálny júlový program

V Štúdiu L+S začína špeciálny júlový program

- divadlo uvedie 11 predstavení
- 5 inscenácií s Milanom Lasicom
- špeciálne občerstvenie ku každému predstaveniu zdarma
- skvelá klimatizácia
 
Štúdio L+S pripravilo pre svojich fanúšikov na mesiac júl špeciálny program. Počas jedného mesiaca, ktorý zvykol byť v minulosti súčasťou letných prázdnin, uvedie divadlo 11 predstavení. Bude sa hrať osvedčená klasika, ale priestor dostanú hudobní umelci. Divadlo aj touto cestou prináša možnosť vidieť kvalitné divadelné predstavenia a prípadne na ne vziať aj svojich známych či rodinných príslušníkov, ktorí prídu do hlavného mesta na dovolenku.

Z repertoáru Štúdia L+S sú v júlovom programe väčšinou tie najnavštevovanejšie predstavenia uplynulej sezóny. Hneď prvé dva večery, 7. a 8. júla  uvidia hostia Milana Lasicu v inscenáciách  Život na trikrát a Rybárik kráľovský.

V letnom repertoári nemôže chýbať ani divadelný hit 69 vecí lepších než sex, v hlavnej úlohe s Dianou Mórovou a Mariánom Miezgom. Táto komédia je na programe 9. júla.

Počas prvých štyroch predstavení si diváci budú môcť okrem výbornej zábavy pochutiť na lahodnom sekte Hubert, ktorý je známy svojou harmonickou chuťou a príjemnou arómou. A je ako stvorený na letný večer.

Ďalších päť predstavení bude divadlo návštevníkom divadla ponúkať k predstaveniam Staroprameň Sládkovú limonádu, ktorá predstavuje unikátne 100 % prírodné osvieženie
s rešpektom k tradičnému umeniu pražských pivovarníckych sládkov.

Veselá inscenácia s pesničkami Jara Filipa a Milana Lasicu Spomínam na Paríž mala premiéru len nedávno a tiež sa teší veľkému diváckemu úspechu. Vtipne načrtáva život (okolo) slovenského intelektuála. Počas prázdnin si ju diváci môžu prísť vychutnať 10. júla.

Komédia s Kamilou Magálovou a Mariánom Geišbergom v hlavnej úlohe Ani za milión! sa bude hrať 15. júla a takisto patrí medzi tie, ktoré divadlo odpremiérovalo len nedávno. Na Milana Lasicu a Danielu Kolářovú vo francúzskej konverzačnej komédii  Půldruhé hodiny zpoždění sa zase diváci môžu tešiť 16. júla.

Výnimočný bude aj koncert dvoch pánov, ktorí sú ako víno... Milan Lasica si zaspieva s Petrom Lipom, s ktorým už pred rokmi vytvorili nielen mimoriadne originálnu autorskú dvojicu, ale sú chvíle kedy si spolu aj zaspievajú. A jedna z tých výnimočných bude práve spomínaného   17. júla v Štúdiu L+S.

Lasicov humor je jedinečný a neopakovateľný. Skvelou ukážkou je aj komédia Listy Emilovi, v ktorej okrem samotného maestra Lasicu hrajú aj Zuzana Šebová, Kamil Mikulčík, Dominika Kavaschová, Lujza Schrameková či Barbora Švidraňová. Na toto predstavenia sa diváci môžu tešiť 18. a 19.  júla. A pri druhom z týchto predstavení budú môcť návštevníci divadla ochutnať aj skvelé sushi z Moshi Moshi.

V Štúdiu L+S sa po prvý raz cez leto objaví zblízka, potichu aj nahlas - Simona Martausová and Band, ktorá svoj pesničkársky potenciál dobre padnúci v horúcom lete predstaví  24. júla. Koncert bude povzbudzovať aj výnimočná káva Barzzuz, ktorá je dlhoročným partnerom Štúdia L+S a na premiérach sa teší veľkému úspechu.

Autorská hra Milana Lasicu Na fašírky mi nesiahaj, v ktorej hrá s Milanom Kňažkom, sa v repertoári divadla objaví 30. júla. Ani komédia, ani dráma, ani tragédia, ani muzikál, ale rozhovory. To je to najbežnejšie s čím sa v živote stretávame. Potreba rozprávať sa s niekým. Vymieňať si názory. Alebo sa iba utvrdzovať vo vlastnom presvedčení. Alebo mudrovať v presvedčení, že pred nami na to ešte nikto neprišiel. A hoci má predstavenie v názve fašírky, diváci budú môcť ochutnať sladké radosti z Giraffe Bakery.

_____________________________________________________________________________
Leto v Štúdiu L+S pod hlavičkou Kultúrne leto a hradné slávnosti Bratislava 2014 podporili:
Generálni reklamní partneri: Slovenská sporiteľňa, spoločnosť SLOVNAFT, a.s.
Reklamní partneri: Bratislavské kultúrne a informačné stredisko, Mesto Bratislava, hotel Tatra, Produkčný dom Forza
Produktoví partneri: Pivovary Staropramen, výrobca sektov Hubert J.E., čerstvo upražená gurmánska káva Barzzuz, Kvetnet.sk - najkrajšie kvety na internete, moshimoshi - takeaway&delivery
Mediálni partneri: Rádio Jemné melódie, denník Pravda, týždenníky Slovenka a .týždeň, OK magazín Slovensko, Kam do mesta, webnoviny.sk, kedykam.sk, hudba.sk a BigMedia

VSTUPENKY SI ZAKÚPITE TU!

Top