Chris Norman a Braňo Mojsej si zahrajú hit SMOKIE !!!

Chris Norman a Braňo Mojsej si zahrajú hit SMOKIE !!!
Plná zostava : Chris Norman, Braňo Mojsej a Challenge, Sexit, Midnight Scream, Rightdoor, T-Band, Aftercrow
2.8.2014 – amfiteáter v Košiciach

Duety, hosťovačky a coververzie na koncertoch sú vo všeobecnosti veľmi obľúbené. Publikum vždy vďačne reaguje na niečo, čo inde neuvidí, alebo ak takúto vec dostane ako darček... Aj pre Košice sa pripravuje mimoriadne zaujímavá chvíľa a tou je hosťovanie rockera v skladbe iného rockera.
Podobne ako usporiadajúca agentúra zariadila pamätné spoločné hranie hitov Gipsy Kings spolu s Cigánskymi diablami v košiciach v roku 2008 alebo Scorpions s členmi Omega (skladba „White Dove“), blíži sa ďalšie prekvapenie na pódiu a bude vcelku jedinečné !!!

Nesmrteľnú skladbu od skupiny SMOKIE si s ich originálnym hlasom, Chrisom Normanom, zahrá aj košický rocker, spisovateľ a veľmi dobre známa osobnosť – Braňo Mojsej.
Bulvár bokom, Braňo Mojsej je ešte dlhšie známy ako fanúšik dobrého rocku a rockový gitarista, skladateľ a spevák, takže pre mnohých nebude prekvapenie, že aj jeho kapela Challenge si zahrá v deň koncertu Chrisa Normana ako jeho hosť. Môžete sa tešiť na najznámejšie skladby od Braňa,  ako narpíklad „Tak ma do vody hoď“ alebo    vrátane poslednej klipovky „Pijeme Fernet cez internet“, ktorú si na Youtube pozrelo takmer 300 000 ľudí ! 
Rozhovor v JOJ
Braňo Mojsej - Pijeme Fernet cez internet

Čo sa týka Chrisa Normana, aj priamo na jeho koncerte sa môžete dočkať veľkých prekvapení. Chris ako fanúšik veľmi širokého hudobného záberu zvykne prekvapiť aj skladbami od iných interpretov. Bežne hráva skladby od Bryana Adamsa, Beatles avšak po tom čo v roku 2013 vydal album Time Traveller, môže prekvapiť aj kúskami od Mike Oldfielda, Rolling Stones, Genesis alebo Green Day ! Samozrejme, celá várka jeho hitov odznie tiež, bez toho by to nemohol byť koncert Chrisa Normana ! Skladby ako Living next door to Alice alebo Midnight Lady nikdy nikto nevymaže z pamätí fanúšikov, ale zoznam hitov Smokie a Chrisa je prirodzene oveľa dlhší.

I want to break free (Queen) – Chris Norman
Stumblin´In – Chris Norman + C.C.Catch

Treťou, v podstate tiež headlinerskou kapelou ktorá vystúpi na rovnakom pódiu v ten istý večer, budú rožňavskí SEXIT. Kapela je tu už dosť dlho na to, aby mala početné fanúšikovské zázemie a na taktomto podujatí sa chce ukázať v čo najlepšej forme. Sľubuje svojim početným priaznivcom najobľúbenejšie skladby a popri hlavnej hviezde a nesmrteľných hitoch SMOKIE a hitoch Chrisa Normana, bude spolu s Braňom Mojsejom určite veľmi dobre prijatým vystúpením.

Tešíme sa na skvelú atmosféru a nezabudnuteľný a neopakovateľný večer v Košiciach na amfíku už 2. augusta 2014 !

Ďalšie známe hity Chrisa sólo, aj so Smokie :
- Livin´ Next Door To Alice
- Midnight Lady 
- Don`t Play Your Rock`n`Roll To Me
- I´ll meet You at Midnight
- Lay Back In The Arms Of Someone 
- Wild Wild Angels 
-  If You Think You Know How To Love Me 
- Some hearts Are Diamonds 
- Needles and Pins

Vstupenky si zakúpite až do dňa koncertu v sieti TICKETPORTAL za skvelých 17,- €.

Top