TATTOO STREET FEST

TATTOO STREET FEST

Dátum/Date: 29.8. - 31.8.2014  (Otvorenie brány od 13:00.)
Miesto konania/Place of event: Refinery Gallery, Vlčie Hrdlo, BRATISLAVA

Fanúšikovia tetovania a hip-hopu sa majú na čo tešiť, posledný augustový víkend si v hlavnom meste rozhodne prídu na svoje.

Tattoo Street Fest sa uskutoční v bratislavskej Refinery Gallery od 29.8. do 31.8. 2014. Akcia v sebe spája tetovací veľtrh a live tetovacie kóje spolu s outdoorovými exhibíciami, či graffiti jam. Večer hudobne zastrešia poprední raperi československej scény ako Separ, Strapo, Boyband a ďaľší.

Slovenská tatérska elita sa stretne posledný augustový víkend v Refinery Gallery na Tattoo Street Feste, aby našla medzi nádejnými tatérmi nový talent. Šancu dostane každý, kto sa zaregistruje na stránke www.tattoostreetfest.sk a potvrdí svoju účasť. Odborná porota vyberie jedného, ktorý získa prvé miesto a výhru v hodnote 2500 €. Na krátko neprídu ani profesionálni tatéri, ktorí sa môžu zúčastniť súťaží v jednotlivých kategóriách Black and Gray, Color, Realistic Black and Gray, Realistic Color, Old School a Newschool.

Festival dá priestor aj “streetovým” exhibíciám a hip-hopu. Podľa porotcu Samuela Potúčeka má hip-hop k tetovaniu veľmi blízko. ,,Myslím si, že hip-hop a tetovanie má veľké spojitosti. Už len kvôli tomu, že sme umelci, ktorí sa každý svojím spôsobom odlišujú od bežných ľudí názorom a slobodou v prejave.” Niekoľko z jeho úspešných klientov sa predvedie aj v podvečerných hodinách. Hip-hopovými piesňami osloví bohatú komunitu Separ, Strapo, Boyband, Momo, Majself, Plexo, Mugis, či Layla. Medzi vystupujúcimi sa predvedú aj freestylové hviezdy Zverina a Shomi.

Nadšencov outdoorových športov a fanúšikov graffiti jamu na festivale zaujmú bikeri, ktorí budú skákať cez prekážky, či možnosť zapojiť sa do streebalu. Výzvou pre writerov sa stane 80 metrov graffiti stien, kde predvedú svoj talent.

Chronickí dospávači trojdňových akcií sa nemusia báť. Festival organizátori naplánovali na predĺžený víkend, aby sa návštevníci rozlúčili s letom tak, ako sa patrí. Okrem zábavy a pamätných chvíľ si účastníci môžu odniesť celkovo ceny až v hodnote 15 000 €.


Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma
VSTUPENKY/TICKETS na podujatie TATTOO STREET FEST

Top