W5 WORLD KICKBOXING CHAMPIONSHIP 2014

Hlavným mottom medzinárodných Majstrovstiev sveta W5 v kickboxe 2014 je "Crossroad of times – Na križovatke čias". W5 vytvorila stroj času!
Sprievodca cestovaním v čase nás oboznámi s tajomstvami jednotlivých historických dôb. Budeme mať možnosť zistiť, ako prežil človek v období praveku, na vlastnej koži pocítime atmosféru veľkých výprav a rytierskych súbojov, vypočujeme si hru Mózarta a prenesieme sa do skutočnosti, kde sa oboznámime s hrdinami dnešnej doby. Atmosféru programu bude pôsobivo zvýrazňovať bohaté kostýmové vybavenie. Krásne Ring girl nás budú sprevádzať ako ochrankyne času. Ich kostýmy budú neuveriteľne krásne. Už dnes sa pracuje na vytvorení vizualizácie oblečenia. Každý kostým bude ušitý na mieru, pre konkrétne dievča, dizajnérkou W5 – Alenou Milanskou.
Prečo práve elfovia? Lebo sú to bytosti veľmi krásne a vznešené, majú v sebe bojový duch a sú nesmrteľné. Vzhľadom k tomu, že prežijú veľa storočí, môžu byť ozajstné ochrankyne času. Sú to aj bojovníčky, ktoré dokonale ovládajú bojové umenia.
Zložitosťou týchto oblekov je zakomponovanie imitačných elementov (napríklad, prvky vo forme brnenia, dekorácie na hlavu, bojové náramky, opasky a t.ď.)
Pre lepšiu predstavu Vám ponúkame niekoľko vizualizácií so zobrazením Elfou – krásavíc, s ktorými sa budete mať možnosť stretnúť, 29 a 30 novembra, v Incheba Expo Aréne „Na križovatke čias“!

vstupenky na W5 WORLD KICKBOXING CHAMPIONSHIP 2014 Tu!

Top