BLOMQVIST LIVE V BRATISLAVE

BLOMQVIST LIVE V BRATISLAVE

Dátum/Date: 28.11.2014 o 20.00 h.
Miesto konania/Place of event: loď River´s Club kotviaca na pravom brehu Dunaja pri sade Janka Kráľa, pod reštauráciou Leberfinger, Bratislava
Popis/Description:
Už 25. novembra 2014 bude Bratislava hostiť svetoznáme mená. Rivers club na brehu Dunaja privíta v súčasnosti jedného z najzaujímavejších a najperspektívnejších mladých umelcov v Berlíne – Jana Blomqvista, ktorého vystúpenie s doprovodom bude vyvrcholením večera.

Jeho hudba je emotívna, pretože zvuky ktoré využíva si vytvára na 100% sám. Dokonale ich podčiarkuje jeho výnimočný a istý hlas, ktorý hudbu a vystúpenia robí živými a blízkymi publiku. Viac ako 7 rokov pôsobil ako spevák, basgitarista a skladateľ v skupine, ktorá zaplavila severné Nemecko temným, melodickým grunge-rockovým zvukom. Po tom ako sa Jan presťahoval do Berlína a nechal sa inšpirovať jeho vplyvmi, našiel svoju vášeň v elektronickej hudbe. Dnes môžeme jeho tvorbu opísať ako prekrásne balansovanie medzi melancholickým, melodickým electro-popom a euforickým minimalistickým technom.

Party nebude záležitosťou jedného headlinera. Za DJským pultom okrem Jana zahrajú svetoznámi Dave Seaman, Chriss Ronson a domáci Pappi a Breeth.

Počet lístkov je limitovaný kapacitou lode.
Blomqvist / live
Dave Seaman
Chriss Ronson
Breeth
Pappi

Vstupné/Entry:
prvých 100 ks: 15,- € (potom sa cena zvýši na 19,-€)
VIP: 30,- €
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy

Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma
VSTUPENKY/TICKETS na podujatie BLOMQVIST LIVE V BRATISLAVE

Top