ZOČI VOČI DEALUJÚ AUDIOHEROÍN

ZOČI VOČI DEALUJÚ AUDIOHEROÍN

Dátum/Date: 13.12.2014 o 19.00 h.
Miesto konania/Place of event: Ateliér Babylon, Bratislava
Voľné sedenie

Žiadny strach, nikto z členov tejto mladej populárnej skupiny sa nedal na drogy. Názov „Audioheroín“ totiž nesie ich nový akustický album, ktorý uzrie svetlo sveta u o pár dní. Výnimočný bude nielen tým, že sa ňom nachádzajú staršie piesne v akustickom šate, ale aj celkom nové skladby.
Prvú dávku svojim fanúšikom dopriali Zoči Voči už tento pondelok, keď zverejnili na Youtube svoj pilotný singel „Klamem“, ktorý sa stretol s pozitívnym ohlasom od širokej verejnosti. Priaznivci skupiny sa však budú môcť tešiť aj na ďalšie prídely dávok „Audioheroínu“, kedy, to je však zatiaľ otázne.

Okrem nového CD však skupina pripravuje aj akustické turné, ktoré bude svojou formou v našich končinách niečím celkom výnimočným a jedinečným. Zoči Voči budú svoju akustickú show predvádzať v kinosálach po celom Slovensku. Zahrajú piesne, ktoré na ich koncertoch nikdy nezazneli a za ich chrbtami sa bude premietať projekcia celej histórie skupiny. Jedinou výnimkou je bratislavský koncert spojený s krstom nového CD.

„Zorganizovať turné podobného typu bolo extrémne náročné a myslím, že sa ďalšia šanca už nepríde. Pracujeme na tom, už dlhú dobu a verím, že to bude stáť za to. Na pódium si prinesieme množstvo hostí a na plátne prebehne celá história skupiny – od detí, vzniku skupiny až po súčasnosť. Už sa na to všetko veľmi tešíme, radi robíme veci, ktoré pred nami  nikto iný ešte nespravil“ hovorí Jano Pisoň, gitarista skupiny.

Vstupenky na Zoči Voči - Akustické tour

Top