Éterická Lara Fabian v rámci svojho celosvetového turné Greatest Hits Tour 2015 už o pár týždňov aj v Bratislave!

Dátum/Date: 03.06.2015
Miesto konania/Place of event: AEGON aréna, Bratislava
Čas/Time: 20.00 hod.

Lara Fabian navštívi Bratislavu po druhýkrát ! Všetci fanúšikovia sa môžu tešiť na jej ďalší koncert a nádherný hlas už 3. júna 2015 v  bratislavskej Aegon Aréne.
 
Éterickú Laru Fabian miluje publikum na celom svete. V Bratislave bude koncertovať už po druhýkrát a preto, keď dostala ponuku opäť navštíviť Slovensko, neváhala ani chvíľu. Slovenské publikum a všetci fanúšikovia jej hudbu a piesne určite opäť ocenia. Bratislava bude jedna z posledných koncertných zastávok v rámci celosvetového turné Lara Fabian Greatest Hits Tour 2015.
Lara Fabian vo svojom speve kombinuje  pop, šansón, jazz, svetovú  aj klasickú hudbu. Vyberala vždy z rôznych hudobných žánrov a kultúr to, čo sama chcela so svojím nádherným hlasom publiku odovzdať. Práve vďaka tomu predala milióny platní po celom svete. Na koncertoch diváci najviac oceňujú, keď Lara Fabian na chvíľu odloží mikrofón a spieva bez neho, pretože jej  hlas žiadnu podporu techniky nepotrebuje.  Lara Fabian spieva francúzsky, taliansky, anglicky, ale naspievala aj skladby v portugalčine, španielčine, ruštine, či v nemčine.

Nádhernú pieseň o láske Je t'aime prespievali mnohí, na Slovensku ju chvályhodne interpretovala aj Martina Šindlerová, ktorá si v prvej sérii speváckej súťaže Slovensko hľadá SuperStar vyspievala druhé miesto. Laru táto pieseň preslávila a na koncertoch ju od začiatku až do konca spolu s ňou spieva celé publikum.

Všetci fanúšikovia sa môžu tešiť nielen na charizmatický éterický zjav tejto speváčky, ale aj na jej nádherný hlas, ktorý otvára srdce a poteší každú dušu.

Vstupenky na LARA FABIAN

Top