TRUCK ARÉNA - To musíš zažiť!!!

TRUCK ARÉNA - To musíš zažiť!!!

V 15. ročnej histórii Truck arény nemal návštevník možnosť vidieť tak kvalitný hudobný program a popri ňom bohatý sprievodný program. No a čo je pre Truck arénu špecifické, tak to sú vytunené trucky a tento rok bude určite na čo sa dívať a fotiť. Predstavia sa navyše po prvý krát dva americké trucky a ako bonbónik k nim: po prvý krát na Slovensku si budú môcť návštevníci pozrieť zblízka americký tisíc koňový dragster. Ako každoročne ide program na dvoch pódiách. Na tom menšom okrem strongmanov uvidíte sexi myčku, boj v bahne a samozrejme večerná disko párty. Tento rok s hosťom DJ BIDLO AKA AQUA. Takže kto ešte váha, čo bude 12. a 13. júna robiť, by mal byť v tejto chvíli presvedčený.

Je nás skoro 1300 potvrdených ľudí na 15. ročník Truck arény. Pridajte sa aj vy na naše podujatie:!

Veď spoločne vytvoríme tú pravú atmosféru. Už 12.-13. júna v Piešťanoch s nádhernými TOP truckami, či bohatým hudobným program: Desmod, Hex, Gladiator, Dara Rolins, Rytmus, Slniečko, Senzus, Ivan Mládek...

Viac info na: www.truckarena.sk

Predpredaj v sieti Ticketportal v limitovaných sériách, po vypredaní nastúpia ďalšie série v poradí, súčasná cena je 5€ piatok, 9€ sobota, 11€ permanentka!

Top