Festival Hip Hop Žije má headlinera!

Festival Hip Hop Žije má headlinera!

Najväčšia hip hopová udalosť na Slovensku, ktorá sa koná tento rok 26. – 28. júna na Zlatých pieskoch v Bratislave prináša meno hlavnej hviezdy festivalu.
Po Havocovi z Mobb Deep a Ace Hoodovi, ktorého organizátori priniesli namiesto DMX-a, ktorý sa len týždeň pred minuloročným vydaním Hip Hop Žije rozhodol zrušiť zvyšok svojho európskeho turné, prichádza poprvý krát na Slovensko velikán svetového hip hopu Reggie Nobble aka Funk Doc aka REDMAN.

Albumy Muddy Waters, Malpractice, Blackout!, Blackout! 2, či film How High... Toto všetko sú veľké pojmy v hip hope a iba zlomok toho, čo tento človek na svojom konte má. Redman je aktívny na svetovej scéne už vyše 20 rokov a počas tejto doby stihol nahrať 7 vlastných štúdiových, 3 kolabo albumy, množstvo mixtape-ov, zahral si v ešte väčšom množstve filmov, jeho tracky sa objavili v rôznych videohrách a pod.

O tom, že Funk Doc nie je osoba, ktorá by žila len zo svojej minulosti svečí aj fakt, že
sľubuje pokračovanie jedného z jeho najúspešnejších albumov z roku 96 a na jeseň by mal vydať jeho následníka s názvom Muddy Waters 2, taktiež spolu Methodmanom pripravujú Blackout! 3.

O Redmanovi je aj známe, že jeho koncerty sú viac ako „plné energie“. Stage dive-ing, lozenie po konštrukciách pódia, či rapovanie v hľadisku medzi návštevníkmi nie sú žiadnou výnimkou.

Spomínaná hlavná hviezda festivalu odpáli svoj prvý Slovenský koncert popri československej špičke v piatok 26. júna.

Organizátori ešte zverejnia v najbližších týždňoch ďalšie mená domácej scény, ktoré vystúpia na Hip Hop Žije 2015 a taktiež bude line up doplňený o sprievodný program ako napríklad tanečné battle, beatbox battle, graffiti jam a pod.

Ak máte radi naozaj kvalitný hip hop, tak si toto podujatie nemôžete nechať ujsť. Stále je možnosť si zakúpiť lístky za zvýhodnené ceny. Týchto možností existuje hneď niekoľko.

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie HIP HOP ŽIJE festival 2015
Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma.

 

Top