OD PONDELKA 27.JÚLA ZAČÍNA VÝMENA VOUCHEROV ZA PLASTOVÉ KARTY - KHL HC SLOVAN PERMANENTKA 2015/2016

Výmena bude prebiehať na predajnom mieste Ticketportalu "Slovnaft Arena - Zimný štadión" v pracovné dni od 9:00 do 18:00 h.

HC SLOVAN Bratislava oznamuje svojim priaznivcom, ktorí si zakúpili, resp. ešte uvažujú o kúpe voucheru „KHL – HC SLOVAN permanentka 2015/2016“, že jeho zámena za riadnu permanentku v podobe načítanej plastovej karty sa bude realizovať od pondelka 27. júla 2015 v pokladniach Slovnaft Areny.

V novej sezóne budú na zápasy HC SLOVAN v Kontinentálnej hokejovej lige platiť nové plastové karty opatrené ochranným hologramom a s novým dizajnom.

K výmene voucheru za kartu bude oprávnený ten, koho meno je uvedené na papierovom voucheri. Ak majiteľ voucheru bude z akýchkoľvek dôvodov v čase výmeny voucherov dlhodobo odcestovaný, je potrebné, aby k výmene splnomocnil inú osobu. Samotná permanentka HC SLOVAN na KHL je prenosná a jej majiteľ ju v priebehu sezóny môže na domáce zápasy zapožičať ľubovoľnému počtu osôb.

Zároveň upozorňujeme, že výmena voucherov 1+1, ktorých súčasťou je aj tohtoročná novinka - detská permanentka JUNIOR - bude prebiehať až o týždeň neskôr, od pondelka 3. augusta, na tom istom predajnom mieste v Slovnaft Arene na ul. Odbojárov.

Výmena voucherov za nové plastové karty bude plynule prebiehať až do prvého súťažného domáceho zápasu HC SLOVAN v novej sezóne KHL. Odporúčame váženým fanúšikom, aby si výmenu neodkladali až na poslednú chvíľu, resp. sa vyhli výmene v dátumoch prípravných zápasov, kedy sa dá v pokladniach očakávať zvýšený nápor v dôsledku predaja zápasových vstupeniek.

Pripomíname, že samotný voucher je až do momentu zámeny za plastovú kartu zároveň platnou vstupenkou na všetky domáce prípravné zápasy, pri jej používaní treba venovať pozornosť ochrane čiarového kódu, aby sa pri prípadnom viacnásobnom použití ako vstupenky nezničil.

KHL - HC SLOVAN PERMANENTKA 2015/2016

Top