Terchovský budzogáň po ročnej pauze udrie poriadne tvrdo a na celé tri dni

Dátum/Date: 28.-30.08.2015 od 16.00 hod.
Vstupné brány otvorené: od 14.00 hod.
Miesto konania/Place of event: Amfiteáter Nad Bôrami Terchová

Festival Terchovský budzogáň sa po ročnej pauze opäť usadí v lone nádhernej prírody a slovenskej tradície. Dvanásty ročník udrie pod Rozsutcom poriadne tvrdo a premiérovo na celé tri dni. Poriadna dávka rockovej hudby sa do amifiteátra Nad Bôrami v Terchovej vráti na konci augusta. Posledný augustový víkend sa návštevníci festivalu dočkajú hlavne silného a ako vždy výhradne rockového zoznamu účinkujúcich. 

Na pódiu vystúpia slovenské, české a zahraničné rockové hviezdy. Definitívne sú potvrdené tieto mená :
Program
HAMMERFALL (SE)
DESTRUCTION (DE)
KORPIKLAANI (FI)
FREEDOM CALL (DE)
BATTLE BEAST (FI)

HORKÝŽE SLÍŽE
ZÓNA A
ŠKWOR (CZ)
ARZÉN
DOGA (CZ)
KONFLIKT
PAPILAR (PL)
INÉ KAFE
THE PARANOID
TOTÁLNÍ NASAZENÍ (CZ)
SLOBODNÁ EURÓPA
CALIBER X
MAD FREQUENCY
THE SNUFF (CZ)
EX PULSE
STORMCLEAR
THE LAMPIONS
DORIAN GRAY
EVERLONG
RUST2DUST
EUFORY
WASTED STRINGS

„ Tí, ktorí už Terchovský budzogáň navštívili vedia, že vždy sme do Terchovej pritiahli to najlepšie a vždy bola neskutočná atmosféra. Veríme, že to po ročnej pauze   znovu  poriadne naplno a nahlas ‘’rozbalíme“ s tými najlepšími domácimi, českými a samozrejme aj zahraničnými kapelami,“ objasňuje jeden z organizátorov  Miroslav Čevela.
Novinkou je tretí deň festivalu, ktorý bol po minulé ročníky bonusový a dojazdový. Tento rok bude nedeľa plnohodnotným dňom a rozšíri tak počet koncertných hodín na 22.
Pribudne nočná rocková nakladačka – rocková party Rockovej republiky pre všetkých, ktorí nechcú ísť po koncertoch spať.
Bude to dôstojná a dôkladne tvrdá rocková rozlúčka so slovenským festivalovým letom 2015

V predpredaji budú iba trojdňové permanentky, vstupenky na jednotlivé dni budú v predaji na mieste.

Z histórie festivalu :
Terchová je obec na severe Slovenska v okrese Žilina.  Svojou geografickou polohou je známa ako turistické centrum Malej Fatry a kultúrna oblasť Žilinského regiónu s pravidelnými podujatiami. Amfiteáter Nad Bôrami v Terchovej sa stal v roku 2007 miestom rockového festivalu Terchovský budzogáň. Z roka na rok sa festival rozrastal a prinášal pod Rozsutec jeden z najrockovejších hudobných festivalov na Slovensku. Na pódiu v Terchovej už vystúpili - SUNRISE AVENUE, THE OFFSPRING, HELLOWEEN, ANNIHILATOR, ARCH ENEMY, MANTICORA, ELÁN, OLYMPIC, či KABÁT. Po ročnej prestávke tradícia festivalu Terchovský budzogáň pokračuje. Niektorí „headlineri“ zažijú na festivale premiéru, iní sa po prestávke s nadšením a radi do Terchovej vrátia.

Vstupenky na TERCHOVSKÝ BUDZOGÁŇ 2015

Top