ZMENENÉ - VIVA OPERA! - 29.8.2015 o 20:00 hod.

27.8.2015 13:14

Predstavenie VIVA OPERA!, ktoré sa malo konať dňa 29.8.2015 o 20:00 hod. v Redute - Veľká sála, Bratislava, je z dôvodu ochorenia účinkujúceho Pavla Bršlíka ZMENENÉ!

Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: ktorý upresníme  po dohode s organizátorom v najbližších dňoch najneskôr do 4.9.2015.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti. A spôsob vrátenia bude uverejnený spolu s náhradným termínom.

Viva Musica! festival prekladá termín záverečného koncertu Viva Opera! z dôvodu ochorenia sólistu Pavla Bršlíka

Organizátori Viva Musica! festivalu sa ospravedlňujú všetkým návštevníkom, ktorí sa tešili na záverečné operné gala 11. ročníka festivalu a zakúpili si naň vstupenky. 

Koncert Pavla Bršlíka a Adriany Kučerovej, ktorý bol už týždne vypredaný a mal sa konať už túto sobotu, 29. augusta v bratislavskej Redute sa pre chorobu sólistu Pavla Bršlíka presunie na nový termín, ktorý organizátori oznámia v najbližších dňoch.

Všetky zakúpené vstupenky zostávajú platné.
Tenorista Pavol Bršlík patrí dnes k najvýraznejším predstaviteľom mladej speváckej generácie na medzinárodnej opernej scéne. Kariéra Pavla Bršlíka zaznamenala náhly zvrat v roku 2005, keď ho časopis Opernwelt zvolil za „najsľubnejšieho speváka roka“. Pavol Bršlík študoval na Akadémii umení v Banskej Bystrici. Už v roku 2000 získal prvú cenu na Medzinárodnej speváckej súťaži A. Dvořáka v Českej republike. V sezóne 2002/2003 si rozšíril hudobné vzdelanie v opernom štúdiu CNIPAL v Marseilles a absolvoval majstrovské kurzy pod vedením niekoľkých svetových spevákov (Y. Minton, M. Mesplé, M. Freni, W. Matteuzzi). V roku 2014 nahral v spolupráci s klaviristom Róbertom Pechancom profilové CD s názvom Mikuláš Schneider-Trnavský: Songs (Piesne) s piesňovou tvorbou slovenského hudobného skladateľa Mikuláša Schneidera-Trnavského pod hlavičkou vydavateľstva Viva Musica! records.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

  • Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Za pochopenie ďakujeme.

Top